Neler Yeni

Hangi Renk Switch Kullanıyorsun?

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
Beyler bende blue switch var sesini seviyorum hissiyatida guzel. Yeni klavye alcam brown alsam yine ayni hissiyati verir mi ? Biraz daha tok seslisi diyorlar. Redde hiç his yok diyorlar simdi mesela benim bluenun bozulan switchleri var hic his ve ses yok , Red alirsam ayni o gibi mi olur ?

mehmettici

80+ Silver
Beyler bende blue switch var sesini seviyorum hissiyatida guzel. Yeni klavye alcam brown alsam yine ayni hissiyati verir mi ? Biraz daha tok seslisi diyorlar. Redde hiç his yok diyorlar simdi mesela benim bluenun bozulan switchleri var hic his ve ses yok , Red alirsam ayni o gibi mi olur ?
mebran swich

BabaVoss7

80+ Silver
Histen kastına bağlı kırmızıda hisli bana göre. Sana göre olmayabilir. Daktilo gibi takılması yok arada tabi. Bastınmı gidiuo sayılır amacıda bu zaten. Tepkime hız vs.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben lol fln oynuyorum o yuzden hissi olsun istiyorum skile bastim mi basmadimmi anlasilsin diye. Brown da blue gibi hisli midir ?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bende blue çok seviyorum o bastığını hissetmek çok güzel, lineer switchlerde nerde bastığını anlamıyorsun eskiden laptop klavyesi kullnan biri olarak travel larinin çok olması rahatsız edici. Blue sesli olduğu için Brown kullanmaya başladım blue kadar his yok ama red gibi lineer switchler gibi hissiz değil

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
Bende blue çok seviyorum o bastığını hissetmek çok güzel, lineer switchlerde nerde bastığını anlamıyorsun eskiden laptop klavyesi kullnan biri olarak travel larinin çok olması rahatsız edici. Blue sesli olduğu için Brown kullanmaya başladım blue kadar his yok ama red gibi lineer switchler gibi hissiz değil
bastigini anliyormusun hocam brown dada blue nun hissiyati cok iyi ama direk hissiz olsunda istemiyorum skile bastığıni anlarsin gene

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,616
İsim
Kerem Çavuş
bastigini anliyormusun hocam brown dada blue nun hissiyati cok iyi ama direk hissiz olsunda istemiyorum skile bastığıni anlarsin gene
Blue seviyosan seni razer green veya purple switch tatamin eder bence , yellowun sesi tam ideal ve basım hissi güzel , brown yellowa göre bastığını daha çok hissettiriyor brown da tercih edebilirsin ama blue kadar ses bekleme

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
Blue seviyosan seni razer green veya purple switch tatamin eder bence , yellowun sesi tam ideal ve basım hissi güzel , brown yellowa göre bastığını daha çok hissettiriyor brown da tercih edebilirsin ama blue kadar ses bekleme
sesi kulakliktan duyamiyorum ztn hocam bana hissiyat onemli şey gibi olsun istemiyorum mesela benim blue switchlerin bozulan tuşları dumduz iniyor aşağı mebran gibi red de oyleyse bosa niye mekanik alayim diye dusundum brown da his varsa onu alabilirim

Top Bottom