Eğer sistemi yeni toplayacaksanız orta sınıf soğutmalı bir ekran kartı yeterli olacaktır. Eğer sistem varsa ikisi arasında bence ROG.Arkadaşlar hangi 3070 modelini almalıyım aklımda iki dev Model var MSİ SUPRİM ve ASUS ROG STRİX
Aynen Gamerock veya iChill X4 alınabilir.Rog Strix daha iyi fakat ne Suprim ne de Rog fiyatını haketmiyor
Bana niye güldün olum Rog strix daha iyi dedim bir konuda linçlediydiler beniRog Strix daha iyi fakat ne Suprim ne de Rog fiyatını haketmiyor
Gamerock stokta yok. Aşırı aşırı aşırı güzel bir kart ama maalesef...Aynen Gamerock veya iChill X4 alınabilir.
Rog Strix daha iyi işteBana niye güldün olum Rog strix daha iyi dedim bir konuda linçlediydiler beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamerock stokta yok. Aşırı aşırı aşırı güzel bir kart ama maalesef...
Demek ki rog fanları linçlemiş beni :/Rog Strix daha iyi işte
Sistemimi güncelliyorum yüksek model almak istiyorum soğutma olarak serin çalıştırsın benim için önemli olan etken bu ilk ikincisi görünüş tabiEğer sistemi yeni toplayacaksanız orta sınıf soğutmalı bir ekran kartı yeterli olacaktır. Eğer sistem varsa ikisi arasında bence ROG.
Hangisini uygun bulursanız onu alın. Çok uçurum yok zaten aralarında.Sistemimi güncelliyorum yüksek model almak istiyorum soğutma olarak serin çalıştırsın benim için önemli olan etken bu ilk ikincisi görünüş tabi