Çünkü eski seri kartlar da ondan. Daha sonra satmak istersen büyük zarar edeceksin.neden
satmamki hocam niye satiyim beni rahat 4 sene götürecek sistem 4 sene sonra zaten meslek sahibi olacaz niye satıyımÇünkü eski seri kartlar da ondan. Daha sonra satmak istersen büyük zarar edeceksin.
1. 4 sene götürmezsatmamki hocam niye satiyim beni rahat 4 sene götürecek sistem 4 sene sonra zaten meslek sahibi olacaz niye satıyım
4 sene götürür knk 4k ultra ayarlarda oynamayacağım fullhd orta ayarlarda kullanacağım1. 4 sene götürmez
2. bu mantıkla pc bileşeni alınmaz.
3. 4 sene sonraya ekonomi ne olacak nereden biliyorsun
+ olarak 4 sene sonraki ekonomi beni ilgilendirmez çünki sistemimi satmam1. 4 sene götürmez
2. bu mantıkla pc bileşeni alınmaz.
3. 4 sene sonraya ekonomi ne olacak nereden biliyorsun
yaşın bayağı küçük bence senin dünyadan haberin yok. ben abin olarak sana öneride bulundum tuhaf tuhaf yazıyorsun ne istersen onu al haydi hayırlı aksamlar.4 sene götürür knk 4k ultra ayarlarda oynamayacağım fullhd orta ayarlarda kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ olarak 4 sene sonraki ekonomi beni ilgilendirmez çünki sistemimi satmam
yaşım 16 hocam ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum rtx 4060 bile 4 sene götürüyorsa bu hayli hayli götürür gerek vram konusundan gerek güçyaşın bayağı küçük bence senin dünyadan haberin yok. ben abin olarak sana öneride bulundum tuhaf tuhaf yazıyorsun ne istersen onu al haydi hayırlı aksamlar.
kart 2 3 sene önce çıkmış eski değilkiyaşın bayağı küçük bence senin dünyadan haberin yok. ben abin olarak sana öneride bulundum tuhaf tuhaf yazıyorsun ne istersen onu al haydi hayırlı aksamlar.