Neler Yeni

Hangi Rx7600 almak mantıklı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Uğur Mert Yılmaz
Bütçe
10498
Hangisini almak mantıklı , bide dey elektronikten ürün alan oldu mu ?

Sapphire Radeon RX 7600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı​

Yada https://ty.gl/2jnozzemoexpp

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Mustafa Yeşilyurt
bence bunların yerine bütçeni yükseltebilirsen ikinci el çok daha iyi kartlar alabilirsin

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Uğur Mert Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ARC B850 almak mantıklı.
Bunu arkadaşa aldıkta çoğu kişi güncellemelerde sorun çıkarır vs tarzı yorum yaptı çok anlamıyorum ama 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence bunların yerine bütçeni yükseltebilirsen ikinci el çok daha iyi kartlar alabilirsin
Kartla alıcam başkan

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Bunu arkadaşa aldıkta çoğu kişi güncellemelerde sorun çıkarır vs tarzı yorum yaptı çok anlamıyorum ama 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartla alıcam başkan

Intel bu işlerde AMD ve nvidia firmalarına göre yeni. Fakat sürücü güncellemelerinde epey sık çıkarıyorlar. B580 bugün 3060 Ti ve 6700 XT ayarında bir ekran kartı ve üstüne 12GB. Henüz AMD'nin 9000 serisi piyasaya çıkmadı ve 7000 serisi halen güncel sayılabilir fakat şöyle bir gerçekte var artık. Her ne kadar 1080p'de VRAM çok dert olmuyorsa da bazı oyunlarda o 8GB sınırını rahatça aşabiliyorsun...

Misal Forza Horizon 5'te gidip ULTRA ayarlarda oyun açarsanız bir süre sonra VRAM bellek sınırını aştığınız uyarısı geliyor ekrana. Herhangi bir 8GB ekran kartında bunu yaşıyorsunuz. 3070 sahibi bir çok arkadaşım sırf bu sebepten 1440p'de oyun oynarken bu sıkıntıyı yaşadılar. O dönem bir çok insan 6700 XT'ye yöneldi.

Demem o ki eğer alacaksanız RX 7600 yerine RX 7700 XT almaya çalışın ya da diğer arkadaşların tavsiye ettiği B580'i satın alabilirsiniz. Bu kısım tamamen sizin cebinizle ilgili :) Evet aradaki fiyat farkı az bir fark değil belki ama şu dakikadan sonra da 8GB bir karta yatırım yapılmaz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Uğur Mert Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Intel bu işlerde AMD ve nvidia firmalarına göre yeni. Fakat sürücü güncellemelerinde epey sık çıkarıyorlar. B580 bugün 3060 Ti ve 6700 XT ayarında bir ekran kartı ve üstüne 12GB. Henüz AMD'nin 9000 serisi piyasaya çıkmadı ve 7000 serisi halen güncel sayılabilir fakat şöyle bir gerçekte var artık. Her ne kadar 1080p'de VRAM çok dert olmuyorsa da bazı oyunlarda o 8GB sınırını rahatça aşabiliyorsun...

Misal Forza Horizon 5'te gidip ULTRA ayarlarda oyun açarsanız bir süre sonra VRAM bellek sınırını aştığınız uyarısı geliyor ekrana. Herhangi bir 8GB ekran kartında bunu yaşıyorsunuz. 3070 sahibi bir çok arkadaşım sırf bu sebepten 1440p'de oyun oynarken ben bu sıkıntıyı yaşadılar. O dönem bir çok insan 6700 XT'ye yöneldi.

Demem o ki eğer alacaksanız RX 7600 yerine RX 7700 XT almaya çalışın ya da diğer arkadaşların tavsiye ettiği B580'i satın alabilirsiniz. Bu kısım tamamen sizin cebinizle ilgili :) Evet aradaki fiyat farkı az bir fark değil belki ama şu dakikadan sonra da 8GB bir karta yatırım yapılmaz.
Aslında öyle ultra ayarlarda oyun oynayan biri değilim bana orta ayarlarda hiçbir oyunda kasmasın kolay kolay yeter genelde FPS oynuyorum zaten 😅 ama monitörüm 2k dediğin gibi kasabilir mantıklı yorumun çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,024
Üyeler
165,446
Son üye
borbim
Top Bottom