Hangi sistem daha mantikli

rhenus

80+
Reaksiyon skoru
1
merhabbalar ben yeni bir sistem al;acagim maximum 30 bin tl butcem var ve baktigimda ryzen 5 5600 lu ve rtx 5060 li bir sistem 25k diger sistem ise i5 14400f ve rtx 5060 biliyorum i5 daha guclu ama fiyat farkina deger mi ya da bu fiyatlara onerebileceginiz sistem var m iyardim eder msiniz

cok ozur dilerim diger sistemin fiyati 29k yazmayi unutmusum

merhabbalar ben yeni bir sistem al;acagim maximum 30 bin tl butcem var ve baktigimda ryzen 5 5600 lu ve rtx 5060 li bir sistem 25k diger sistem ise i5 14400f ve rtx 5060 biliyorum i5 daha guclu ama fiyat farkina deger mi ya da bu fiyatlara onerebileceginiz sistem var m iyardim eder msiniz
Fiyat farkı ne kadar?
Post automatically merged:

cok ozur dilerim diger sistemin fiyati 29k yazmayi unutmusum
Değmez 29K verebiliyorsan 29-30K ya AM5 sistemler var onları al direkt.

sizin soylemek istediginiz egerki ddr5 ise i5 li sistem ddr5 ryzen 5 5600 olan ise ddr4

oynadiginiz oyunlar ne tur rekabetci mi hikayeli mi dengeli mi

su anki pc im hikayeli oyunlar kaldiramadigi icin hikayeli oyunlar uzerinen gidecegim the lasat of us god of war gibi oyunlar diyelim

su anki pc im hikayeli oyunlar kaldiramadigi icin hikayeli oyunlar uzerinen gidecegim the lasat of us god of war gibi oyunlar diyelim
O zaman intel ve 5060 ikilisi iyi olur. ddr5 amd almak istesek 5060lilar fiyat olarak 30u geciyo sanirim daha cok bilgisi olanlar yine yazar yanlis yonlendirmeyeyim ama

O zaman intel ve 5060 ikilisi iyi olur. ddr5 amd almak istesek 5060lilar fiyat olarak 30u geciyo sanirim daha cok bilgisi olanlar yine yazar yanlis yonlendirmeyeyim ama
fiyat farkina deger mi cunku bu sistemi alinca uzun bir sure pc almayacagim

fiyat farkina deger mi cunku bu sistemi alinca uzun bir sure pc almayacagim
ddr5 almak cok daha mantikli. ileride yan bilesenleri update edip yoluna bakarsin. ama 8 vram cok uzun omurlu olmaz gibi duruyor 1080p de olsa

ddr5 almak cok daha mantikli. ileride yan bilesenleri update edip yoluna bakarsin. ama 8 vram cok uzun omurlu olmaz gibi duruyor 1080p de olsa
bende oyle dusunmustum ama 2k cozunurluge cok cikmama 1080 de takilirim en kotu grafikleri orta dusuk yaparim

cok tesekkur ederim

bende oyle dusunmustum ama 2k cozunurluge cok cikmama 1080 de takilirim en kotu grafikleri orta dusuk yaparim

cok tesekkur ederim
dediginiz durumda sistem her turlu yeter hocam ama 1tb ssd gibi ozellestirmeler yapin daha rahat olur butce cikiyosa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,164
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri