Ben 2.sistemi tercih ederdim ileridede mis gibi ekran kartıda takılırsa süperAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hangi sistem daha iyi genellikle oyun oynarım fps tarzı oyunlar.
1. fiyatı=4051tl (sistemdeki işlemci elbet stoklara gelir)
2.sistem 4009tl
parantezde belirtim stok sorununuilkinde işlemci stoğu yok
ikincisi daha ileriye dönük eğer 10100F ile 2400G yi karşılaştıracak olursak ama 2400G ile 16 GB ram olduğu için biraz daha performanslı olur seçim sizin.
Bende 2.sistemi bi arkadaşa önerdim foruma linç yedim 4kya apu sistemmi alınır hakaretler filan onun için sordum şimdi 2. sistem ben anlamıyorum ne yapmalıyım?Ben 2.sistemi tercih ederdim ileridede mis gibi ekran kartıda takılırsa süper
onun yerine ekran kartı takmak daha mantıklı olmazmı ilerde?ikinci sistemde de işlemci avantajı var
ama 2400G alırsasnız hem daha çok depolama hem 16 GB ram olur ileride 4650G ile vs değiştirebilirsiniz.
rx 570 / 580 1060onun yerine ekran kartı takmak daha mantıklı olmazmı ilerde?
2400g hangi ekran kartlarını destekleyebilir.
1660 S ile çok dengeli bir deneyim yaşatmıyor 1660 takabilirsiniz benceonun yerine ekran kartı takmak daha mantıklı olmazmı ilerde?
2400g hangi ekran kartlarını destekleyebilir.
darboğaz olmazsa neden olmasın1660 S ile çok dengeli bir deneyim yaşatmıyor 1660 takabilirsiniz bence
Teşekkür ederim hocam çok sağolunrx 570 / 580 1060
2. sistem kesinlikleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hangi sistem daha iyi genellikle oyun oynarım fps tarzı oyunlar.
1. fiyatı=4051tl (sistemdeki işlemci elbet stoklara gelir)
2.sistem 4009tl
r3 3200g seçince 3700tl gibi bi fiyat oluyor ama stoklar çabuk gelir gibi o yüzden onu seçtimHocam stok geldiği vakit fiyatları değişiyor stoğu olan bir apu işlemci ile karşılaştırma yapmak daha doru olur
Bencede ama linç yediğim için bir sorayım dedim2. sistem kesinlikle