Neler Yeni

Hangi sistem render için daha iyi

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Ammman hocam sakın laptop alicam diye cebinizi kotarmaya hiç gereks yok elindeki masaüstünün işlemcisini 6k ya 5800x yap keyfine bak
usta dersleri ne yapıcam peki şuan sistemde sıkıntı yok 5500 e overclock yaptım 4.8ghz"de müthiş çalışıyor 1 saat 20dk prime 95 yaptım sorun çıkmadı max 72 derece oldu bende satmak istemiyorum ama işte peder para verse 3070"li güzel bir laptop alırdım ama işte ben tek kuruş vermem bilgisayara diyor masaüstünüde kendim topladım neyse olursa olur artık sağ olun.

egebaranakk0

80+ Silver
usta dersleri ne yapıcam peki şuan sistemde sıkıntı yok 5500 e overclock yaptım 4.8ghz"de müthiş çalışıyor 1 saat 20dk prime 95 yaptım sorun çıkmadı max 72 derece oldu bende satmak istemiyorum ama işte peder para verse 3070"li güzel bir laptop alırdım ama işte ben tek kuruş vermem bilgisayara diyor masaüstünüde kendim topladım neyse olursa olur artık sağ olun.
Ders için ne yapabileceğini bilemem de render olarak 5500 e overclock yapman bişeyi değiştirmez thread ve çekirdek sayisiyla alakalı benim pederde ayni ahmet agayla tto gibiyiz aqksjajsjs

Top Bottom