Neler Yeni

Çözüldü✓ hangi sistemi almalıyım?

MozZ86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
WoW
Bütçe
20000

arkadaşlar bu 3 kasa arasında kaldım bana fiyat performans pc gerek sizce hangisi yada neler oneririsiniz.
bütcem 20k civarı az ve bi kaç bin yüksek olabilir.

Bünyamina

80+ Platinum
DDR5 sistemi alabilecek bütçen varsa onu tercih etmelisin.
Üzerinde düşünülecek bir durum değil bence. Güzel tercih olur.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Tabi ki 2. 7500f'li sistemi öneririm. Fakat PSU tarafı dandik onu MSI 550W yapman gerekli o zaman da fiyat 24 küsür oluyor.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Kesinlikle ddr5 sistem tercih edilmeli diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

MozZ86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
WoW
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDR5 sistemi alabilecek bütçen varsa onu tercih etmelisin.
Üzerinde düşünülecek bir durum değil bence. Güzel tercih olur.
Tabi ki 2. 7500f'li sistemi öneririm. Fakat PSU tarafı dandik onu MSI 550W yapman gerekli o zaman da fiyat 24 küsür oluyor.
bütçeyi denkleştirirsen haqqus ddr5 sistemi öneririm.psu yu msi 550 bronze yapılır.ssd 1 tb yapılır. https://www.teknobiyotik.com/donani...i-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx123duo.html şöyle bir kule tipiylede kullanılır.
kankalarım şimdi şoyle tabi ddr5 bende isterim ama bütcemin fazlasına kaçıyor haliyle. şimdi arada fps farkı falan baya gösterir bu seni daha uzun götürü falan derseniz dedikleriniz zorlamaya çalışırım. o kadar cıkmadı desem 2sinden hangisini önerirsiniz. cevaplarınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle ddr5 sistem tercih edilmeli diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
saolsın kardeşim daha iyileri sizlerin olsun.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Alican ekinci
kankalarım şimdi şoyle tabi ddr5 bende isterim ama bütcemin fazlasına kaçıyor haliyle. şimdi arada fps farkı falan baya gösterir bu seni daha uzun götürü falan derseniz dedikleriniz zorlamaya çalışırım. o kadar cıkmadı desem 2sinden hangisini önerirsiniz. cevaplarınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

saolsın kardeşim daha iyileri sizlerin olsun.
hocam bütçeyi yükseltebilirseniz en mantıklı seçim o.ddr4 sistem alıcan önü kapalı.ileride ddr5 sisteme yeni gelen 9.nesil ryzen işlemcileride takabileceksin bios güncellemesiyle.işlemciyi yükseltince ekran kartı yükseltmesi de yapabileceksin.DDR 4 sistemde anca 5800x3d takacaksın.

MozZ86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
WoW
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bütçeyi yükseltebilirseniz en mantıklı seçim o.ddr4 sistem alıcan önü kapalı.ileride ddr5 sisteme yeni gelen 9.nesil ryzen işlemcileride takabileceksin bios güncellemesiyle.işlemciyi yükseltince ekran kartı yükseltmesi de yapabileceksin.DDR 4 sistemde anca
hmm anladım ddr5 in önü açık diyorsun saolsın kankam bişeyler yapmaya çalışcam. tekrardan teşekkürler.

Top Bottom