Genelde garantisi bitmiş ürünler satıyorlar. Garantili ürünü adam sana neden satsın zaten?kutu fatura garanti olduktan sonra ne gibi sorun olabilir? Ha garantisi bitmiş olursa ayrı o sorun açabilir
Genelde garantisi bitmiş ürünler satıyorlar. Garantili ürünü adam sana neden satsın zaten?kutu fatura garanti olduktan sonra ne gibi sorun olabilir? Ha garantisi bitmiş olursa ayrı o sorun açabilir
uzakmışım ben sana sen satmasan bile alamam gelipGaziantep
attığım 3 sistemde de garanti varGenelde garantisi bitmiş ürünler satıyorlar. Garantili ürünü adam sana neden satsın zaten?
kanka sahibinden paramgüvende ya da dolap uygulaması üzeriden çok sattım kredi kartıyla vade farksız taksitli alabilirsin istersen. çok sattım öyle sen bilirsin tabiuzakmışım ben sana sen satmasan bile alamam gelip
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım 3 sistemde de garanti var
Uyarıyorum sizi hocam dalavere çok oluyor bu ikinci el işlerinde. Umarım başınız ağrımaz.uzakmışım ben sana sen satmasan bile alamam gelip
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım 3 sistemde de garanti var
teşekkürlerUyarıyorum sizi hocam dalavere çok oluyor bu ikinci el işlerinde. Umarım başınız ağrımaz.
eğer şubata kadar bir sistem bulamazsam ve babamdan da onay alırsam sizin siteminizi alabilirimkanka sahibinden paramgüvende ya da dolap uygulaması üzeriden çok sattım kredi kartıyla vade farksız taksitli alabilirsin istersen. çok sattım öyle sen bilirsin tabi
size de teşekkürlerkanka sahibinden paramgüvende ya da dolap uygulaması üzeriden çok sattım kredi kartıyla vade farksız taksitli alabilirsin istersen. çok sattım öyle sen bilirsin tabi