Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi Sistemi Tercih Edersiniz

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Hocam 25k monitör e karar vermedim suanlik bu bütçeyi direkt kasaya harcamayı düşünüyorum
Monitör bütçeniz 4-6k ise 1080p 8-9k'lara çıkarsanız 2k monitör olur, birde 25.000 tl'ye ryzen 5 5600 rx 6800 sistem alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım bunu diyor, stoğu bitmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Monitör bütçeniz 4-6k ise 1080p 8-9k'lara çıkarsanız 2k monitör olur, birde 25.000 TL'ye ryzen 5 5600 rx 6800 sistem alınabilir.

Evet hocam , hocam siz bir yukarda attığım 2sisteme bakar mısınız özellik de ilk sisteme dediğiniz özellikler var sadece 1. Sistemde ben özelleştircem 2seyi belki 3 olur ram yok gibi bulursam o da ama kasa ile işlemci öyle işlemciye 5600 yapicam bi size zahmet olmaz ise bakar mısınız attığım 2 sisteme

Monitör bütçeniz 4-6k ise 1080p 8-9k'lara çıkarsanız 2k monitör olur, birde 25.000 TL'ye ryzen 5 5600 rx 6800 sistem alınabilir.

Monitör de 1080p alirim gibi duruyor çünkü ekipman eksigimde var bir tık oyleli

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Evet hocam , hocam siz bir yukarda attığım 2sisteme bakar mısınız özellik de ilk sisteme dediğiniz özellikler var sadece 1. Sistemde ben özelleştircem 2seyi belki 3 olur ram yok gibi bulursam o da ama kasa ile işlemci öyle işlemciye 5600 yapicam bi size zahmet olmaz ise bakar mısınız attığım 2 sisteme

Monitör de 1080p alirim gibi duruyor çünkü ekipman eksigimde var bir tık oyleli
Hocam baktım ama gereksiz pahalı gördüm, fiyat performans değiller, zorda kalmadıkça almayın bence, iyi sistemler gelecek, o kadar para veriyorsunuz bari paranıza değsin, 3.0 dlss gibi bir beklentiniz varsa rtx 4000 serisi bir sistem toplanır ama 1080p monitöre ryzen 5 5600 rx 6700 xt 12 gb vramli bir sistem toplamak hem mantıklı olur hem de uzun ömürlü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Hocam baktım ama gereksiz pahalı gördüm, fiyat performans değiller, zorda kalmadıkça almayın bence, iyi sistemler gelecek, o kadar para veriyorsunuz bari paranıza değsin, 3.0 dlss gibi bir beklentiniz varsa rtx 4000 serisi bir sistem toplanır ama 1080p monitöre ryzen 5 5600 rx 6700 xt 12 gb vramli bir sistem toplamak hem mantıklı olur hem de uzun ömürlü.
Hocam ilk pc öyle son cümlenizdeki özellikler rx6700xt 12 gb vram ryzen 5 5600 ama dediğiniz gibi fiyat öyle bende şöyle düşünüyorum hocam evet güzel sistemler cikiyor ama almak da bir nebze sikinti oluyor özellikle de fenomenlerin çıkarttığı stoklari aşırı fazla olmayan sistemler birde artan kur var hocam ben şu aralar alacağım galiba dediğiniz gibi sadece fiyat o da sizin attığınız pc ye baktım 26k miydi neydi indirimli olarak o fiyatti, bilmiyorum sistemler çıkar ama attığım ilk pcyi alacağım gibi peki siz onu tercih eder misiniz yani çünkü benimde zamanım öyle çok yok gibi bekleyemem yeni sistemleri kısacası yanlış anlamayın ilginiz için teşekkür ederim son soruma da cevap alırsam memnun olurum

2.pc ye nazaran ilk pc yi tercih eder misiniz bu da ek olarak bir sorum olsun izninizle hocam

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Hocam ilk pc öyle son cümlenizdeki özellikler rx6700xt 12 gb vram ryzen 5 5600 ama dediğiniz gibi fiyat öyle bende şöyle düşünüyorum hocam evet güzel sistemler cikiyor ama almak da bir nebze sikinti oluyor özellikle de fenomenlerin çıkarttığı stoklari aşırı fazla olmayan sistemler birde artan kur var hocam ben şu aralar alacağım galiba dediğiniz gibi sadece fiyat o da sizin attığınız pc ye baktım 26k miydi neydi indirimli olarak o fiyatti, bilmiyorum sistemler çıkar ama attığım ilk pcyi alacağım gibi peki siz onu tercih eder misiniz yani çünkü benimde zamanım öyle çok yok gibi bekleyemem yeni sistemleri kısacası yanlış anlamayın ilginiz için teşekkür ederim son soruma da cevap alırsam memnun olurum

2.pc ye nazaran ilk pc yi tercih eder misiniz bu da ek olarak bir sorum olsun izninizle hocam
sizin gibi sistemi özelleştireceksem 2. pc yerine 1. pcyi tercih ederim ama anakartıda b550m yaparım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
sizin gibi sistemi özelleştireceksem 2. pc yerine 1. pcyi tercih ederim ama anakartıda b550m yaparım.
Anladim hocam teşekkür ettim zamaninizi bana ayırdığınız için iyi günler diliyorum görüşmek üzere

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Rica ederim, monitör alacağın zamanda bana sorabilirsin yardımcı olurum.
Aklımdasıniz hocam iyi günler teşekkürler

Pardon hocam dediğiniz anakarti direkt yazabilir misiniz baktim da bulamadım gibi gözümden mi kaçtı acaba

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Aklımdasıniz hocam iyi günler teşekkürler

Pardon hocam dediğiniz anakarti direkt yazabilir misiniz baktim da bulamadım gibi gözümden mi kaçtı acaba
ASUS PRIME B550M-K hocam +935,52 ₺

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Teşekkür ettim hocam iyi günler tekrardan görüşmek üzere saglicakla kalin
Hocam vatan'da bu var, fiyatına göre performansı çok iyi, 1080p monitör için yetecektir, THERMALTAKE S200 TG kasa yapıp alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Hocam vatan'da bu var, fiyatına göre performansı çok iyi, 1080p monitör için yetecektir, THERMALTAKE S200 TG kasa yapıp alabilirsiniz.
Hocam i3 korkutuyor be eskiden az cok fikrim varken de hep öyle düşünüyordum hatta bu rx ekran kartlarına aşırı on yargim falan da vardı ama bilemedim galiba ilk pc yi alacağım

Ek olarak Hocam dediğiniz ekran kartı ilk pc dediğimiz pc için bir sıkıntı teşkil eder mi mesela uyumsuzluk diğer parçalarla vs. Yani kısaca sikinti çıkarır mi

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Hocam i3 korkutuyor be eskiden az cok fikrim varken de hep öyle düşünüyordum hatta bu rx ekran kartlarına aşırı on yardım falan da vardı ama bilemedim galiba ilk pc yi alacağım

Ek olarak Hocam dediğiniz ekran kartı ilk pc dediğimiz pc için bir sıkıntı teşkil eder mi mesela uyumsuzluk diğer parçalarla vs. Yani kısaca sikinti çıkarır mi
Attığım videoları izleyin hocam, fikriniz değişecektir bence.
i3 12100f, ryzen 5 5600

i5 13400f vs ryzen 7 5700x

özelleştirip intel Core i5 13400F alabilirsin, ryzen 7 5700x kafa tutuyor, mouse pad hediyesi var, artı kalan 3000-4000 tl'ye de ekipmanlarını daha da güçlendirirsiniz ya da başka şeyler, bence böyle çok daha mantıklı duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,466
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom