Gurkanpiro
80+ Platinum
phantom alabılırsınde yenı bıcagın yıtık bıcaktan farkı yok
Iki turlu de cop valoranta para yatirmak basli basina sacmalikherkese iyi günler arkadaşlar şimdi ben 2 seçenek arasında kararsız kaldım
1-) Champıons 2024 seti
2-)nocturnum seti
şimdi set olarak almak beni çok zorluyo champıons setinde bir tek phantomu beğendim (phantom oyuncusuyum) bıçağı bek beğenemedim diğer aksesuarlarda aşırı bi önem içermiyor benim için nocturnum setinde ise sadece phantom + bıçağı beğendim aksesuarlar nası olur bilemiyorum
sizce champıons phantom + nocturnum bıçak mı alayım yoksa sadece champıons setini alıp kendimi biraz zoramı sokayım veya sizin önerileriniz nelerdir
(nocturnum bıçağıda para biriktireceğim için son günlerde alıcam )
maymun vardı ıcınde herhalde ondan bahsediyorhocam bahsettiğiniz sanırım depths ghost olması gerek
hocam bahsettiğiniz sanırım depths ghost olması gerek
Hocam dm bakarmısınarkadaşlar hepinize teşekkür ederim sanırım sadece champıons phantom alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o battlepass skini bidaha gelmez
hocam peki ucuz güzel skin varmı operatör bandal tarzı silahlar için?arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sanırım sadece champıons phantom alıcam
hocam o battlepass skini bidaha gelmez
Zevksiz oludğunu kabul et başka bir şey istemiyorum.tamam kardeşim mental problemlerin olduğunu toplum içinde çok belli etme
yaaa düştün mü gerçekten şapşik
Konunun dışında cevaplar yazıyorsunuz adam almalımıyım demiyor hangisini alayım diyor hiç yoktan 1 kere alsın hevesi boşa gitmesinkendinizi öyle avutmayın
beyninin gelişmediğini, hala 3 yaşındaki gibi kaldığını kabul et başka bir şey istemiyorum. güzel oyun ama bana göre sıkıcı, bana göre değil diyorum yok zevksizsin yok sizin gibilere pc verilmemeli falan saçma sapan şeyler söylüyorsun. oğlum biraz dışarı çıkıp çimene dokunun, arkadaşlarınızla buluşun. bu kadar oyun köpeği olmayın lan. sizin sevdiğiniz oyunu başkası sevmeyince niye te4ör1st görmüş gibi davranıyorsunuz?Zevksiz oludğunu kabul et başka bir şey istemiyorum.
Valo dışında ne oyuun oynadın acaba uzun saatlerden bahsediyorum.beyninin gelişmediğini, hala 3 yaşındaki gibi kaldığını kabul et başka bir şey istemiyorum. güzel oyun ama bana göre sıkıcı, bana göre değil diyorum yok zevksizsin yok sizin gibilere pc verilmemeli falan saçma sapan şeyler söylüyorsun. oğlum biraz dışarı çıkıp çimene dokunun, arkadaşlarınızla buluşun. bu kadar oyun köpeği olmayın lan. sizin sevdiğiniz oyunu başkası sevmeyince niye te4ör1st görmüş gibi davranıyorsunuz?