Neler Yeni

Hangi ssd yi almaliyim

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Marka takindimdan dolayi samsungu tercih etmeyi dusundum ancak kingston daha iyi gibi ayrica samsunglarin bu modellerinde co hizli bozulmalar oluyormus.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Marka takindimdan dolayi samsungu tercih etmeyi dusundum ancak kingston daha iyi gibi ayrica samsunglarin bu modellerinde co hizli bozulmalar oluyormus.
Kingston öneririm ama bütçe yeterse almışken şunu al hem daha kaliteli hem 1TB 😀

Bütçe yetmiyorsa da bu modelin 500GB sini al KC3000 dense.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kingston öneririm ama bütçe yeterse almışken şunu al hem daha kaliteli hem 1TB 😀

biraz daha iyisi oldugu icin onu alicaktim zatende amazonda stok kalmamis alirsam amazondan alicam cok buyuk fark yaraticagini sanmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazona geri gelmis simdi baktimda ozellik olarak daha iyi olsada cogu yerde kc3000 daha ustun ssd olarak geciyor hangisi alinmali

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
biraz daha iyisi oldugu icin onu alicaktim zatende amazonda stok kalmamis alirsam amazondan alicam cok buyuk fark yaraticagini sanmiyorum.

amazona geri gelmis simdi baktimda ozellik olarak daha iyi olsada cogu yerde kc3000 daha ustun ssd olarak geciyor hangisi alinmali
500GB de 1 stok var şuan.

Fury Regnerade daha iyi. Ömür tablosunda bile belli oluyor parça kalitesinin daha iyi olduğu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,398
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom