bana göre dünyanın en iyi switchi gateron sarı switch. sonra cherry red sonra silver. marka olarakSizce hangisi daha iyi almayı düşünüyorum ama hangi switch türümü seçemedim oyun için almak istiyorum
bana göre dünyanın en iyi switchi gateron sarı switch. sonra cherry red sonra silver. marka olarak
cherry/gateron
kailh
razer veya asus
logitech, ss
huano
...
bütçen ne kadar senin
https://www.hepsiburada.com/everest...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.89.7bana göre dünyanın en iyi switchi gateron sarı switch. sonra cherry red sonra silver. marka olarak
cherry/gateron
kailh
razer veya asus
logitech, ss
huano
...
bütçen ne kadar senin
Gateron en az cherry kadar iyi bence. Dünyanın en iyi klavyesi keychron k6'da bile gateron kullanılmışöyle cherrynin üstüne yok
bilgim yok malesef
Monitör olarak bunu seçtim hocam haftadaya 4.000 gibi bir para elime geçicekhocam 500-600tl aşağısı klavye bence cırt
hele bunlar asla
ne kadar arttırabilirsin bütçeni? 300tl'ye iyi mekanik klavye bulunabilir dün amazonda bloody b640 vardı meselaMonitör olarak bunu seçtim hocam haftadaya 4.000 gibi bir para elime geçicek
Monitörü alırsam 962,98 kalıyor onlada klavye,mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
4.400 felan ancane kadar arttırabilirsin bütçeni? 300tl'ye iyi mekanik klavye bulunabilir dün amazonda bloody b640 vardı mesela
1400tl'ye iyi bişeyler dizersin kafaya takma klavye olarak şunu önerebilirim kendime kullanıyorum kullanması çok eğlenceli bir klavye malzeme kalitesi baya iyi metalden yapılmış plastik değil4.400 felan anca