Neler Yeni

Hangi telefon daha iyi ve uzun ömürlü

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
snapdragon 150000 çıksa telefonlar uçsa bile xioami ve poco gibi markalara asla yaklaşmam 3 cihaz aldım hepsinde ciddi sorunlar yaşadım.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
16k ya s22 al geç

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Xiaomi markasına güvenim sonsuz. 2019 da Mi Mix 2 modelini almıştım. Arka kapak seramik görünümlü plastik çerçevesi metaldi. Kasa gayet dayanıklı bir yapıda, ekran, hoparlörler, mikrofon her şeyi gerçekten kusursuzdu. O zamanın amiral gemisi gibi bir şeydi. 800-900$ dan satışa çıkmıştı telefon, bana 3K gibi bir şeye mal oldu. Xiaomi den uzunca bir zaman vazgeçmeyi düşünmüyorum.

Şu anda telefon değiştirdim, malum dolar kuru ve Xiaomi nin Türkiye de fazlasıyla tutulmasıyla fiyatları yükseldi telefonlarının. Denemek için Poco X5 Pro 5G aldım. Her şey güzel ama komple plastik. Elde hissiyatı mesela güzel ama en azından 12K verdiğim bir cihazın metal çerçeveli olmasını beklerdim. Belki iç kısımdan dayanıklı yapmışlardır ezilme bükülmeye diyeceğim ama internette videolarını gördüm şaşırdım. Ortadan ikiye eliyle kırabiliyor adamlar.

Günümüz telefonlarında bence bütün telefonlarda metal çerçeve olması gerekli. Yıllar önce HTC Desire model bir telefon kullanmıştım. Telefon cebimde yıllarca dura dura yamulmuş bariz eğrilik vardı. O deneyimden sonra metal çerçeveli telefon tercih edeceğim demiştim ama günümüzde markalar ucuza kaçacak diye metal çerçeveyi koymuyorlar plastik kullanıyorlar.

Exdcedy

80+
11T pro yu inceledim şimdi gayet güzel önermişsin kral eyvallah
fakat android sürümü biraz geride kalmıyor mu ? ileride sorun yaratır mı bu durum ?
Sanmıyorum yaz sonuna dogru bende alıcam suan samsung m21 kullaniyorum 3 yıllil cihaz güncelleme aliyo illaki oda alıyodur ancak android surümu demissinde redmilerde farklı degilmi (miui)

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih Aksoy
İlgilendiği Kategoriler
NFT, WEB3, BIST100, Arsa
Instagram
_aksoy._
Twitter
SadeceAksoyy
Discord
aksoyum
Sanmıyorum yaz sonuna dogru bende alıcam suan samsung m21 kullaniyorum 3 yıllil cihaz güncelleme aliyo illaki oda alıyodur ancak android surümu demissinde redmilerde farklı degilmi (miui)
Aldım ben 11t pro yu yaza kadar bilgi veririm sana

Top Bottom