Hangi Telefonu Almalıyım?

Emirovski

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
Bütçe
12000
1 2 haftadır telefon arayışı içerisindeyim ilk başta 8 9k bütçe belirlemiştim ama istediğim gibi telefon bulamayınca bütçeyi 10 11kya çıkarma kararı aldım sizce bu fiyat bandında en iyi telefon nedir ve nothing phone 1 e zorlamaya değermi tasarımı çok hoşuma gitti amazon primede 13k şuan

Nothing phone bu civardaki samsunglardan daha akıcı ve kaliteli bir OSa sahip. Görüntüsüde farklı tabii ayarlanabilir ılıklandırmasıda var. Hem farklı hem daha akıcı bir arayüz icin nothing derdim

Outlet veya ikince el A veya B kalite dersen Samsung S serilerinden birçok telefon var.

1 2 haftadır telefon arayışı içerisindeyim ilk başta 8 9k bütçe belirlemiştim ama istediğim gibi telefon bulamayınca bütçeyi 10 11kya çıkarma kararı aldım sizce bu fiyat bandında en iyi telefon nedir ve nothing phone 1 e zorlamaya değermi tasarımı çok hoşuma gitti amazon primede 13k şuan
A35 çıkabilirsen çıkamassan nothing phone 1 de iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günde 3 4 saat oyun oynarım hocam g99 işlemci ne kadar götürür bilemedim
12k ya redmi note 13 pro alınmaz zaten

Outlet veya ikince el A veya B kalite dersen Samsung S serilerinden birçok telefon var.
s20fe baktım ancak çok eski telefon 2.el olarak yenilenmiş telefonlarada güvenemiyorum imei değiştirme sahte parça takma falan

Redmi Note 12 Pro 5g tavsiye ederim

Geri