Ben yurtdışı server kayıtlı S23 Ultra aldım, ömürlük kullanıyorum. Bence yurtiçi telefon alma, düşük fiyata server kayıtlı Samsung öneririm50bin ve 3 taksit olması lazım
İlla gitmemiz mi gerekiyor nasıl yapabiliriz bende 20-25 civarlarına bir şeyler almak istiyorum açıkçası yardımcı olabilir misiniz?Ben yurtdışı server kayıtlı S23 Ultra aldım, ömürlük kullanıyorum. Bence yurtiçi telefon alma, düşük fiyata server kayıtlı Samsung öneririm
Gitmen gerekmez, benim satın aldığım adam her ile kargoyla yollayabilir.İlla gitmemiz mi gerekiyor nasıl yapabiliriz bende 20-25 civarlarına bir şeyler almak istiyorum açıkçası yardımcı olabilir misiniz?
Adama nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musun?Gitmen gerekmez, benim satın aldığım adam her ile kargoyla yollayabilir.
kanki ben güvenmem oyleGitmen gerekmez, benim satın aldığım adam her ile kargoyla yollayabilir.
benim şuan kulandığım telefon yd kayıtlı aldığıma pişmanım 0 lıyorum telefon kapanıyo bi ayar değiştiriyorum gerti ayarı acamıyorum cok uğraştırıyo insanıBen yurtdışı server kayıtlı S23 Ultra aldım, ömürlük kullanıyorum. Bence yurtiçi telefon alma, düşük fiyata server kayıtlı Samsung öneririm
Hangi marka / model?kanki ben güvenmem oyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim şuan kulandığım telefon yd kayıtlı aldığıma pişmanım 0 lıyorum telefon kapanıyo bi ayar değiştiriyorum gerti ayarı acamıyorum cok uğraştırıyo insanı
Samsung'lar da o sorun yokxiaomi redmi not 12 pro plus 5g
Modele göre değişir, ben S23 Ultra da yaşamadım çok şükürkanki zamaanında babamda almışdı samsung yaşandı aertık yd cihaz almıyorum