Neler Yeni

Yardım Hangi Telefonun İşlemcisi Daha İyi

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
717
şu mağazadakilerin bir bildiği yok samsung işlemcisi güçlü onu al

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Samsungun daha kötü bile olsa tecno ile rakip değil iki marka, maalesef yerli markamızda olsa tecno çok başarılı telefonlar yapmıyor, tecno reeder tarzı yerli markalar bütçe yetiyorsa alınmamalı şuan telefonun genel olarak amacı nene dede meşgul etmek.

Giriş seviyesi telefonlar bile her işi yapıyor artık.
Peder kullanacaksa samsung alın, adamcağız iyi bir arayüz kullansın.
Garantilik bir durum olursa (umarım olmaz)
Muhatap bulmanız kolay olur.

ya ben bu babaları anlamıyorum varya tecno türk malışıymış işlemcisi daha kotu dedim diye kızdı türk malıysa gittürk malını al dedi çıldırırcam sen saıcıdan dahamı iyi biliyorsun dedi bu benim pedere özel bir şeymi herkezde boylemi

ya ben bu babaları anlamıyorum varya tecno türk malışıymış işlemcisi daha kotu dedim diye kızdı türk malıysa gittürk malını al dedi çıldırırcam sen saıcıdan dahamı iyi biliyorsun dedi bu benim pedere özel bir şeymi herkezde boylemi
Babanıza bakmayın Samsung A16 alın geçin. Çoğu baba teknolojiden pek anlamıyor maalesef.

Babanıza bakmayın Samsung A16 alın geçin. Çoğu baba teknolojiden pek anlamıyor maalesef.
almıyom knk umrumda değil onun iyiliği için soylüyorum cebinden daha z para cıksın iyisini alsın diye sanki kötü bişey yapıyomuşum gibi tepki veriyor umrumda değil artık gitsin mağazadan alsın o türk malı telefonu 12 k ya

almıyom knk umrumda değil onun iyiliği için soylüyorum cebinden daha z para cıksın iyisini alsın diye sanki kötü bişey yapıyomuşum gibi tepki veriyor umrumda değil artık gitsin mağazadan alsın o türk malı telefonu 12 k ya
Helio G81 işlemcisinin oyun oynamasa bile 2-3 yıl sonra kasacağını ayrıca Tecno'nun Türk malı değil Çin malı olduğunu anlatırsanız belki ikna olur.

Helio G81 işlemcisinin oyun oynamasa bile 2-3 yıl sonra kasacağını ayrıca Tecno'nun Türk malı değil Çin malı olduğunu anlatırsanız belki ikna olur.
eve geldi anlattım detaylıca ikna oldu samsunga sırf 3 k daha ucuz diye onu istemiş samsungu aldı 1 tanede kendine al diyor :D

Geri