Neler Yeni

Hangi test kitabını önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Selamün aleyküm. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim. Bu sene devamsızlıktan bilerek sınıfta kaldım. Eksiklerimi tamamlamak için. Şimdi,paragraf test kitabı almak istiyorum. Hangi yayıncılığı,hangi test kitabını önerirsiniz? (Not.. sayısal öğrencisiyim).

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Seviye derken? Pek anlamadım ama, bu kitabı okuduklarımı iyi anlamak için alırım. Pek kitap okuma alışkanlığım yok da o yüzden.
önceden hiç paragraf kitabı çözdünüz mü ? eğer hiç çözmediyseniz tonguçun paragarfik kitabı ile başlayabilirsiniz ondan sonra paragrafiks ve paradoks paragraf şeklinde gidebilirsiniz ben çok faydasını görmüştüm lisedeyken

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önceden hiç paragraf kitabı çözdünüz mü ? eğer hiç çözmediyseniz tonguçun paragarfik kitabı ile başlayabilirsiniz ondan sonra paragrafiks ve paradoks paragraf şeklinde gidebilirsiniz ben çok faydasını görmüştüm lisedeyken
Paragraf için özel bı kitap almadım sanırım hiç. Fakat internetten vs. paragraf soruları çözüyorum. Tonguç pek düşünmüyorum. Onun dışında önerebileceğin başka yayınlar varmı? Mümkünse kolaydan zora gitsin testler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Selamün aleyküm. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim. Bu sene devamsızlıktan bilerek sınıfta kaldım. Eksiklerimi tamamlamak için. Şimdi,paragraf test kitabı almak istiyorum. Hangi yayıncılığı,hangi test kitabını önerirsiniz? (Not.. sayısal öğrencisiyim).
Başlangıç olarak Hız ve Renk'in paragraf kitaıbını al.
Sonra Limit ile devam et.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Paragraf için özel bı kitap almadım sanırım hiç. Fakat internetten vs. paragraf soruları çözüyorum. Tonguç pek düşünmüyorum. Onun dışında önerebileceğin başka yayınlar varmı? Mümkünse kolaydan zora gitsin testler
hocam tonguç diye almamazlık yapma cidden çok başarılı bir kitap paragraf konusunda

Top Bottom