N11 deki 4060 li modeli mi aldiniz, ben de bugün sipariş verdim ama acaba 17.3 mu bir şey alsam diye çok ikilemdeyim su andaAsus tuf gaming a15 aldım. Win 11 pro kurdum ve Windows update üzerinde driverleri güncelledim. Başka ne yapmalıyım? Oyun testleri falan nasıl oluyor?
Evet. Gamers arena yazan. 30.960 TL olanı. Yani 17.3 modelini bilmiyorum ama sanırım daha pahalı oluyor yani RTX 4070 den bahsediyorsunuz sanırım. Ben şu an için bir sorun yaşamadım. Zaten daha yeni kuruluma başladım.N11 deki 4060 li modeli mi aldiniz, ben de bugün sipariş verdim ama acaba 17.3 mu bir şey alsam diye çok ikilemdeyim su anda
Hocam ekran kartınız Nvidia ysa geforce exprince kurun ordan güncellemelere bakın bir birde bios guncelmi ona bakın monitör Hz ayarini yükseğe çekinEvet. Gamers arena yazan. 30.960 TL olanı. Yani 17.3 modelini bilmiyorum ama sanırım daha pahalı oluyor yani RTX 4070 den bahsediyorsunuz sanırım. Ben şu an için bir sorun yaşamadım. Zaten daha yeni kuruluma başladım.
Ona nereden bakacağım Hz ayarına. Aygıt yöneticisinde şu an indirilmeyen yani sarı ünlem veren hiç işaret yok. Nvidia experience kurarım size söylerim.Hocam ekran kartınız Nvidia ysa geforce exprince kurun ordan güncellemelere bakın bir birde bios guncelmi ona bakın monitör Hz ayarini yükseğe çekin
Hocam sağ tık görüntü ayarları ordan sonra gelişmiş görüntü ayarları ordan yenileme hızı diye bir alan var onu monitorunuz kaç Hz destekliyorsa en sona çekin ve Nvidia denetim masasından da aynı ayarı yapınOna nereden bakacağım Hz ayarına. Aygıt yöneticisinde şu an indirilmeyen yani sarı ünlem veren hiç işaret yok. Nvidia experience kurarım size söylerim.