🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Bende onu yazacaktım sonra ana kart yazdım. Yeni serisi yakın zamanda çıktığı için gelmeyeceğini düşündüğümden 2 gün önce sipariş vermiştim.
hangi modelini aldınız hocam. birsürü çeşidi var ben aralarında gidip gidip duruyorum pek anlamıyorum modem den

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Samsung Galaxy s25fe s25 plus s24 plus s24 fe

TP-Link Archer BE230 5 Port 3600 Mbps Router

Reis lütfen bir kablosuz kulakiçi kulaklık indirimi rica ediyorum. Bu Kasım ayından Samsung buds 3 fe dışında cidden indirim görmedim Bluetooth kulaklıklar da Nothing Ear veya Liberty 4 NC 4 Pro veya Liberty 5 var mesela Nothing Buds Pro 2 var şuan en çok tercih edilenler ancak bu Kasım bu ürünlerde asla indirim görmedik, bi el atsan çok seviniriz.

Gamepower lunis 60 monitör 5bin liraya tekrar inerse cok mutlu oluruz.

Reis lütfen bir kablosuz kulakiçi kulaklık indirimi rica ediyorum. Bu Kasım ayından Samsung buds 3 fe dışında cidden indirim görmedim Bluetooth kulaklıklar da Nothing Ear veya Liberty 4 NC 4 Pro veya Liberty 5 var mesela Nothing Buds Pro 2 var şuan en çok tercih edilenler ancak bu Kasım bu ürünlerde asla indirim görmedik, bi el atsan çok seviniriz.
Özellikle Nothing Ear bekliyorum 🥲

Direkt ürün belirtemem ama uygun fiyatlı, kaliteli, 2K bir monitör iyi olur

Geri