🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

2K Monitör istiyorum mümkünse 240hz bandında olsun.

Oyuncu koltuğu. Lütfen Fab V4 Hawk. Şöyle 5 liralara falan düşerse ne iyi olur. Benzer kalitede 50cm üstü koltuk genişliği olan bir oyuncu koltuğu da olur. Öğrenci bursumla almaya çalışacağım ^^

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
RAJINTEK CRATOS

EN UCUZ 5070Tİ Marka fark etmez ve 7800x3d

11.11 de yaptırdı hepsiburada da faizsiz 12 taksitle 77 bine. çektim hemen şuan kargoda inşallah yarın gelecek

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
Bellek: TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 5600Mhz CL36
Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7
Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD
Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa
Soğutucu: Bitfenix Cube v2 360 Siyah ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Wi-Fi: Asus USB-N10 Nano 150 Mbps Wireless USB Adaptör

bana akvaruyum için dış filtre lazım 400lt/h olucak

Enermax - Raijintek 850-1200w arası indirim gelsin artık :uzgunpeepo:

Hocam 9070xtli maksimum 60k bandında kaliteli bir sistem gelirse çok hoş olur. kaliteli derken r9 9950x3d demiyorum 7500f bile olsa okey

Corsair 3500x kasa ve psu bundle siyah ve beyaz renk indirim yaptırabilirseniz dua alırsın

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Çamaşır makinesi 15-20 bin arası 10-12 kg arası kaliteli bir marka çamaşır makinesi istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ÇAMAŞIR MAKİNESİ DEĞİŞİKLİK OLSUN

50-55 bin TL arasına vade farksız taksit ile tekrardan PC kampanyası olsun hocam Game garaj elite S7 modeli gibi olursa çok güzel olur 52 bine 10 taksit olmuştu tekrardan olursa alcam hocam seni bekliyorum

Abdullah Kardeşim, hayırlı günler! AMD Ryzen Eray işlemcili OLED laptoplarda indirim yaptırabilirsen harika olur. Özellikle 16 inç olanları harika. Ancak fiyatları maalesef biraz yüksek kalıyor. Şöyle bir indirim yapılsa, tam alınabilir kıvamda olur.

Samsung Galaxy A17 5G 8/256gb için indirim gelirse çok iyi olur, 12k nın altına inse çok iyi öğrenci telefonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,867
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx
Geri