Neler Yeni

Android Hangi uygulamaları silebilirim?

Samsung telefonda shizuku ve canta ile samsung free ve Windows bağlantısını silmeyi düşünüyorum. Başka hangi uygulamaları silmem sorun olmaz? Sistem uygulamalarını silmek telefonu hissedilecek kadar hızlandırır mı? Ne yapmalıyım?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Zaten hız konusunda bi şikayetim yok ama pil süresini arttırdığını duymuştum. Yapsam mı değer mi bilmiyorum.
arkada calisiyorlarsa belirli belirsiz bir fark olur, super user olmadan sisteme mudahale edilemiyor adb shell bir yere kadar silmis olmuyorsun yani uygulamalari tamamen

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Tayfun Balım
Derin uyku da işe yarıyor gibi geliyor bana
A34 kullanıyorum 60hz sabit, düşük parlaklık gerekmedikçe wifi Bluetooth kapalı 10 saat ekran süresi alıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Derin uyku da işe yarıyor gibi geliyor bana
A34 kullanıyorum 60hz sabit, düşük parlaklık gerekmedikçe wifi Bluetooth kapalı 10 saat ekran süresi alıyorum.
Bazılarına yapılmıyor hocam. Mesela neden windows bağlantısı ve modlar ve rutinler uygulamasını uykuya alamıyorum saçmalık. Kullanmıyorum bile.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Tayfun Balım
Bazılarına yapılmıyor hocam. Mesela neden windows bağlantısı ve modlar ve rutinler uygulamasını uykuya alamıyorum saçmalık. Kullanmıyorum bile.
Eskiden rom atardık telefondaki takvime kadar siliniyordu, şimdiki telefonlarda yapılıyor mu bilmiyorum ama.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
evet silmiyorsun cunku, geriye dondurmen 3 saniye suruyor

sistem degistirme, bilgisayarda sistem degistiriyorsun gibi dusun
Anladığım kadarıyla sadece çalışmasını engelliyor.
Bu uygulamalardan sorun çıkmaz herhalde
1000000827.jpg

Top Bottom