Link atarmısınHp Victus 16-S0038NT vs Hp Victus 16-R0020NT
Aralarındaki tek gördüğüm fark işlemci sanırım başka fark var mı
Okul/İş/Oyun amaçlı kullanılacak yani pildeyken iyi bir süre alması lazım
AMD daha mantıklı. Bildiğim kadarıyla avx-512 komut seti var ve igpusu rtx 4050 gücünde. Rog allydeki radeon 780min ta kendisi var. Eksisi ise sanırsam mtk mt7921 wifi kartı var. Daha sonra intel ax210'a yükseltebilir.aynılar, işlemciler farklı ikisininde ekran kartı 120watt. aynı fiyatta ise ben i7 13. nesil tercih ederdim. birde victuslarda ekranlar farklı olabiliyor ona dikkat edin.
Link atarmısın
Link atarmısın
aynılar, işlemciler farklı ikisininde ekran kartı 120watt. aynı fiyatta ise ben i7 13. nesil tercih ederdim. birde victuslarda ekranlar farklı olabiliyor ona dikkat edin.
AMD daha mantıklı. Bildiğim kadarıyla avx-512 komut seti var ve igpusu rtx 4050 gücünde. Rog allydeki radeon 780min ta kendisi var. Eksisi ise sanırsam mtk mt7921 wifi kartı var. Daha sonra intel ax210'a yükseltebilir.
35k civarına başka modellerde açığımbu iki modelin ekranı aynı %45 ntsc 250 nit
En az 8 gb vram şart bu devirde. Ek olarak mux bu victuslarda da var. Şuna bir bakın:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
35k civarına başka modellerde açığım
Ayrıca mux var mı bu laptoplar da
4050li bir model baksam ne kadar fark eder
Arkadaş haklı ama önerdiği konudaki victus yerineEn az 8 gb vram şart bu devirde. Ek olarak mux bu victuslarda da var. Şuna bir bakın:
Hp victus mux switch özelliği var mı ??
Arkadaşlar geçen günlerde 13500h rtx 4060 laptop aldım hp. ve resimde gördüğünüz gibi ayrık gpu seçeneği var mux switch özelliğimi bu ??forum.donanimarsivi.com
Burdaki intelli olanı alsan daha iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
35k civarına başka modellerde açığım
Ayrıca mux var mı bu laptoplar da
4050li bir model baksam ne kadar fark eder
i5 13500hliyi önermedim. Mux olduğuna dair delil olarak bağlantıyı verdim. AMD'liyi almasını öneririm.Arkadaş haklı ama önerdiği konudaki victus yerine
Burdaki intelli olanı alsan daha iyi olabilir
Anladım kanka yanlış anlamışımi5 13500hliyi önermedim. Mux olduğuna dair delil olarak bağlantıyı verdim. AMD'liyi almasını öneririm.
i5 13500hliyi önermedim. Mux olduğuna dair delil olarak bağlantıyı verdim. AMD'liyi almasını öneririm.
İlla ikisinden birini alacaksan Intel al
İntel mi amd mi amdnin apusu güçlü intelde daha fazla çekirdek var ayrıca ısınma durumu nasıl victuslarda önerdiğiniz bir inceleme var mıAnladım kanka yanlış anlamışım![]()
Ben Intel derim şu açık ki Intel daha az ısınırİntel mi amd mi amdnin apusu güçlü intelde daha fazla çekirdek var ayrıca ısınma durumu nasıl victuslarda önerdiğiniz bir inceleme var mı