Neler Yeni

Hangi windows 10 sürümü daha iyi ?

yusuf34

80+ Silver
Key alman daha sağlıklı olur kullananlardan yardım alabilirsin ama internetten 10 - 20 TL ye key alman daha sağlıklı tabii ki.
ya bende pronun keyi var ama home kullan dediğiniz için home kullanıyım

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
ya bende pronun keyi var ama home kullan dediğiniz için home kullanıyım
Bilgisayarına bağlı ve ne yapacağına bağlı istersen keyfin bilir pro da kullanabilirsin ama home daha az kaynak kullanıyor benm bilgisayarım iyi yüzden pro kullanıyorum.

Rich Kedy

80+ Bronze
Key alman daha sağlıklı olur kullananlardan yardım alabilirsin ama internetten 10 - 20 TL ye key alman daha sağlıklı tabii ki.
Ona hiç gerek yok @keremcnsz24 'ün bedava Windows 10 Etkinleştirme rehberi vardı, birçok kişi oradan etkinleştirdi.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Ona hiç gerek yok @keremcnsz24 'ün bedava Windows 10 Etkinleştirme rehberi vardı, birçok kişi oradan etkinleştirdi.
Yani daha sağlıklı olur diye dedim ben yoksa keyif meselesi ben 10 tl ye aldım key babalar gibi 2 senedir kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cmd ile yapılanda ne olacağı belli değil çünkü bi bakarsınız bir gün elden gider windows belli olmayan bir şey.

Rich Kedy

80+ Bronze
Yani daha sağlıklı olur diye dedim ben yoksa keyif meselesi ben 10 TL ye aldım key babalar gibi 2 senedir kullanıyorum.
Ama onlar da korsana giriyordu galiba, aynı keyi klonlayarak yapıyorlardı galiba onları.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Ama onlar da korsana giriyordu galiba, aynı keyi klonlayarak yapıyorlardı galiba onları.
Hayır şirketler alıyor fazla fazla ellerinde kalınca da ucuza veriyorlar mantık böyleydi benm aldığım zaman şuan bilemem.

Rich Kedy

80+ Bronze

yusuf34

80+ Silver
crackli bir program kullanırsam ssdye zarar verir mi yada performansı düşer mi

İşte klonluyorlar.
bende retal key var kontrol ettim ama pro ne önerirsin imzamdaki sisteme sahibim sadece şuanda toplam 12 gb ramim oldu ekstadan

Rich Kedy

80+ Bronze
crackli bir program kullanırsam ssdye zarar verir mi yada performansı düşer mi

bende retal key var kontrol ettim ama pro ne önerirsin
Hayır da, hem kul hakkına girersin, hemde virüs yuvası oluyor onlar. Home öneririm.

Rich Kedy

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,711
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom