- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya bende pronun keyi var ama home kullan dediğiniz için home kullanıyımKey alman daha sağlıklı olur kullananlardan yardım alabilirsin ama internetten 10 - 20 TL ye key alman daha sağlıklı tabii ki.
ya bende pronun keyi var ama home kullan dediğiniz için home kullanıyımKey alman daha sağlıklı olur kullananlardan yardım alabilirsin ama internetten 10 - 20 TL ye key alman daha sağlıklı tabii ki.
Bilgisayarına bağlı ve ne yapacağına bağlı istersen keyfin bilir pro da kullanabilirsin ama home daha az kaynak kullanıyor benm bilgisayarım iyi yüzden pro kullanıyorum.ya bende pronun keyi var ama home kullan dediğiniz için home kullanıyım
Ona hiç gerek yok @keremcnsz24 'ün bedava Windows 10 Etkinleştirme rehberi vardı, birçok kişi oradan etkinleştirdi.Key alman daha sağlıklı olur kullananlardan yardım alabilirsin ama internetten 10 - 20 TL ye key alman daha sağlıklı tabii ki.
Yani daha sağlıklı olur diye dedim ben yoksa keyif meselesi ben 10 tl ye aldım key babalar gibi 2 senedir kullanıyorum.Ona hiç gerek yok @keremcnsz24 'ün bedava Windows 10 Etkinleştirme rehberi vardı, birçok kişi oradan etkinleştirdi.
Ama onlar da korsana giriyordu galiba, aynı keyi klonlayarak yapıyorlardı galiba onları.Yani daha sağlıklı olur diye dedim ben yoksa keyif meselesi ben 10 TL ye aldım key babalar gibi 2 senedir kullanıyorum.
Hayır şirketler alıyor fazla fazla ellerinde kalınca da ucuza veriyorlar mantık böyleydi benm aldığım zaman şuan bilemem.Ama onlar da korsana giriyordu galiba, aynı keyi klonlayarak yapıyorlardı galiba onları.
EyvallahOna hiç gerek yok @keremcnsz24 'ün bedava Windows 10 Etkinleştirme rehberi vardı, birçok kişi oradan etkinleştir
İşte klonluyorlar.Hayır şirketler alıyor fazla fazla ellerinde kalınca da ucuza veriyorlar mantık böyleydi benm aldığım zaman şuan bilemem.
crackli bir program kullanırsam ssdye zarar verir mi yada performansı düşer miAma onlar da korsana giriyordu galiba, aynı keyi klonlayarak yapıyorlardı galiba onları.
bende retal key var kontrol ettim ama pro ne önerirsin imzamdaki sisteme sahibim sadece şuanda toplam 12 gb ramim oldu ekstadanİşte klonluyorlar.
Hayır da, hem kul hakkına girersin, hemde virüs yuvası oluyor onlar. Home öneririm.crackli bir program kullanırsam ssdye zarar verir mi yada performansı düşer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende retal key var kontrol ettim ama pro ne önerirsin
2 senedir sorunsuz kullanıyorum kendim sıkıntı görmedim pttavm den satın aldım klon olması ne kadar doğru bilemem.İşte klonluyorlar.
@keremcnsz24 açtığım konuyu görse ne güzel sevinirİşte klonluyorlar.
Klonlanmış onlar, yani korsan.2 senedir sorunsuz kullanıyorum kendim sıkıntı görmedim pttavm den satın aldım klon olması ne kadar doğru bilemem.