Hangi Windows 11 anahtarı almalıyım?

vekil sunucu her zaman risk lidir. forumlarda steam hesabım calındı, discort calındı vs konularının cogunlugu bunlardandır.
microsoft un işletim sistemini kullanırken, kendi sunucusu varken. vekil sunucu ya baglanarak 2 kopru yapmak niye?
buda baglandıgın sunucunun guveli olup olmadıgını bilmeden verilerini rıske atmaktır.
yıllardır aynı sunucuyu kullanıyorum hiçbir sorun yok. zaten bu sunucuda telemetri verileri falan göndermiyor. sadece etkinleştirince bir kere IP gidiyor o kadar. bu KMSpico değil.

o hesaplara illaki bir şeyler olmuştur ama kms.lotro.cc'den kaynaklanmadığı %100 kesin

yıllardır aynı sunucuyu kullanıyorum hiçbir sorun yok. zaten bu sunucuda telemetri verileri falan göndermiyor. sadece etkinleştirince bir kere IP gidiyor o kadar. bu KMSpico değil.

o hesaplara illaki bir şeyler olmuştur ama kms.lotro.cc'den kaynaklanmadığı %100 kesin

ben illaki olacak demedim zaten
risk dedim. microsoftun sunucusuna direk baglanmak varken bunu ne gerek var.
durum bu.

ben illaki olacak demedim zaten
risk dedim. microsoftun sunucusuna direk baglanmak varken bunu ne gerek var.
durum bu.
bunların programları riskli. CMD'den vekil sunucu girmek değil

1. slmgr /ipk ''key''

Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Home N: 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM
Home Single Language: 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH
Home Country Specific: PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR
Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Professional N: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9
Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
Education N: 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ
Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43