Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangisi Bilgisayarı almalıyım

Justixe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih
Bütçe
5.500

sizce hangisi almalıyım uzun vade de ekran kartı ekleyeceğim ama şuan durumun biraz kötü en fazla 5 e kadar verebilirim ekran kartlı olanımı alayım yoksa apu olanımı ?
veya sizin de varsa 5.500max limit olarak atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bünyamina

80+ Platinum
ryzen 3 4100 ve 740 4gb olanı alabilirsiniz

sizce hangisi almalıyım uzun vade de ekran kartı ekleyeceğim ama şuan durumun biraz kötü en fazla 5 e kadar verebilirim ekran kartlı olanımı alayım yoksa apu olanımı ?
veya sizin de varsa 5.500max limit olarak atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu

orion daha iyi gibi geldi bana ama ilerde geliştirmen gerekebilir

NotGonna

80+ Bronze

5500 e 2. el falan sistem alabilirsin hocam garantili bunlardan çokdaha iyi

Justixe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5500 e 2. el falan sistem alabilirsin hocam garantili bunlardan çokdaha iyi
Doğru diyorsun tabi ki ama trabzon çevresinde hem çok az sistem var olanlarda hep dolandırmya çalışıyo diyoki 1050 ti var ama 1.nesil işelemcisi var gibi yinede sağol önerin için

NotGonna

80+ Bronze
Doğru diyorsun tabi ki ama trabzon çevresinde hem çok az sistem var olanlarda hep dolandırmya çalışıyo diyoki 1050 ti var ama 1.nesil işelemcisi var gibi yinede sağol önerin için
sahibindende güvenli ödeme var kargo ile yolluyor kargo geldiginde geldi diye işaretliyosun paran adama gidiyo ben de küçük şehirde yaşadıgım için öyle yaptım

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
Bu kadar para bu sistemlere ben olsam vermezdim

Justixe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar para bu sistemlere ben olsam vermezdim
başka önerebileceğin bir seçenek varmı ? tek oyun için almıyorum iş için de alıyorum bana kalsa bencede verilmez :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

sahibindende güvenli ödeme var kargo ile yolluyor kargo geldiginde geldi diye işaretliyosun paran adama gidiyo ben de küçük şehirde yaşadıgım için öyle yaptım
Sağol bakarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Serkan ateş
Arkadaşın dediği gibi sahibindende param güvende ile al bir sıkıntı olduğu an paranı kuruşuna kadar ödüyorlar diye biliyorum

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
başka önerebileceğin bir seçenek varmı ? tek oyun için almıyorum iş için de alıyorum bana kalsa bencede verilmez :/

Sağol bakarım
Sahibinden letgo gibi sana yakın konumlarda ikinci el bakabilirsin hatta bu yeni cıkan foruma özel bilgisayarı ekran kartsız 4500 e satanlar var onlardan direk kasayı al bir ekran kartı bulursun kendine

NotGonna

80+ Bronze
Arkadaşın dediği gibi sahibindende param güvende ile al bir sıkıntı olduğu an paranı kuruşuna kadar ödüyorlar diye biliyorum
evet hatta satıcılar için çok riskli çünkü parçayı alıp değişik şeyler yapanlar da dolandırıclar da herşeyi var yani alıcı için bir sıkıntı bulunmuyor

ReDeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alper Ahmet ATAY

Hocam bu bütçeyle aslında 5600g alıp ileride ekran kartı için sağlam bir altyapı sağlamış olabilirsin. İşlemci + 8gb ram + b450m + psu gibi tabii ki bütçene göre şekillenebilecek şeyler bunlar.

Hocam bu bütçeyle aslında 5600g alıp ileride ekran kartı için sağlam bir altyapı sağlamış olabilirsin. İşlemci + 8gb ram + b450m + psu gibi tabii ki bütçene göre şekillenebilecek şeyler bunlar.
Ayriyeten 5600g hem oyun için hem iş için sağlam bir işlemci olur önbelleği biraz daha düşük olduğu için 5600x den düşük performans veriyor ama dahili grafik kartı var içinde bu önemli bir etken

Justixe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih

Ayriyeten 5600g hem oyun için hem iş için sağlam bir işlemci olur önbelleği biraz daha düşük olduğu için 5600x den düşük performans veriyor ama dahili grafik kartı var içinde bu önemli bir etken
Dedim gibi 5.500 yukarı çıkamam

Top Bottom