işlemciler farklıaralarında hiçbir fark yok hocam
hocam ikisininde ekran kartı aynı watt mı onu kontrol edin laptop işlemcileri hakkında çok fikrim yokArkadaşlar hangisi
Alıntıyı görüntüle
o işlemciler arasında 1-2fps bile oynamıyordur. youtubetan karşılaştırmalarına bakabilirsinizişlemciler farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ikisininde ekran kartı aynı watt mı onu kontrol edin laptop işlemcileri hakkında çok fikrim yok
doğrudur hocam çok bilmiyorum dediğim gibi laptop işlemcilerini fakat yanlışsam düzeltin intel daha başarılı değil miydi laptop işlemcideo işlemciler arasında 1-2fps bile oynamıyordur. youtubetan karşılaştırmalarına bakabilirsiniz
ekran kartı watt değerleri eşit ise uygun olanı veya rengi hoşunuza gideni vs alabilirsiniz. donanım açısından farkları yok işlemci güçleri eşit
hocam intel çok watt çekip çok ısınıyor. amd tarafı daha başarılı laptop tarafında. özellikle hp victuslarda baya iyi amd işlemciler. r7 7840hs ve 4060 ikilisi baya iyi bir ikili laptop için. ben baya beğeniyorum şahsen victusları tasarım olması, sessiz olması ve iyi performans gostermesi. bi panellerde sıkıntı vardı 4-5ay önce onu çözdüler mi bilmiyorum amadoğrudur hocam çok bilmiyorum dediğim gibi laptop işlemcilerini fakat yanlışsam düzeltin intel daha başarılı değil miydi laptop işlemcide
sağ olun hocam o tarafta biraz bilgilerim eksikti intel çünkü yıllardır laptop markaları ile çalışıyor hani 100 laptop varsa 5 tanesinde amd işlemci vardı eskiden artık öyle değil sanırımhocam intel çok watt çekip çok ısınıyor. amd tarafı daha başarılı laptop tarafında. özellikle hp victuslarda baya iyi amd işlemciler. r7 7840hs ve 4060 ikilisi baya iyi bir ikili laptop için. ben baya beğeniyorum şahsen victusları tasarım olması, sessiz olması ve iyi performans gostermesi. bi panellerde sıkıntı vardı 4-5ay önce onu çözdüler mi bilmiyorum ama