Neler Yeni

Hangisi çok Kararsız kaldım

Egege34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Türker
Arkadaşlar hangisi
IMG_6279.png

Ekler

• IMG_6274.png
    IMG_6274.png
    464.6 KB · Hit: 15

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
aralarında hiçbir fark yok hocam

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Yunus Emre Uzun

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
işlemciler farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ikisininde ekran kartı aynı watt mı onu kontrol edin laptop işlemcileri hakkında çok fikrim yok
o işlemciler arasında 1-2fps bile oynamıyordur. youtubetan karşılaştırmalarına bakabilirsiniz

ekran kartı watt değerleri eşit ise uygun olanı veya rengi hoşunuza gideni vs alabilirsiniz. donanım açısından farkları yok işlemci güçleri eşit

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Yunus Emre Uzun
o işlemciler arasında 1-2fps bile oynamıyordur. youtubetan karşılaştırmalarına bakabilirsiniz

ekran kartı watt değerleri eşit ise uygun olanı veya rengi hoşunuza gideni vs alabilirsiniz. donanım açısından farkları yok işlemci güçleri eşit
doğrudur hocam çok bilmiyorum dediğim gibi laptop işlemcilerini fakat yanlışsam düzeltin intel daha başarılı değil miydi laptop işlemcide

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
doğrudur hocam çok bilmiyorum dediğim gibi laptop işlemcilerini fakat yanlışsam düzeltin intel daha başarılı değil miydi laptop işlemcide
hocam intel çok watt çekip çok ısınıyor. amd tarafı daha başarılı laptop tarafında. özellikle hp victuslarda baya iyi amd işlemciler. r7 7840hs ve 4060 ikilisi baya iyi bir ikili laptop için. ben baya beğeniyorum şahsen victusları tasarım olması, sessiz olması ve iyi performans gostermesi. bi panellerde sıkıntı vardı 4-5ay önce onu çözdüler mi bilmiyorum ama

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam intel çok watt çekip çok ısınıyor. amd tarafı daha başarılı laptop tarafında. özellikle hp victuslarda baya iyi amd işlemciler. r7 7840hs ve 4060 ikilisi baya iyi bir ikili laptop için. ben baya beğeniyorum şahsen victusları tasarım olması, sessiz olması ve iyi performans gostermesi. bi panellerde sıkıntı vardı 4-5ay önce onu çözdüler mi bilmiyorum ama

sağ olun hocam o tarafta biraz bilgilerim eksikti intel çünkü yıllardır laptop markaları ile çalışıyor hani 100 laptop varsa 5 tanesinde amd işlemci vardı eskiden artık öyle değil sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,255
Üyeler
170,144
Son üye
Tepecik23
Top Bottom