Yardım Hangisi Daha İyi?

Reaksiyon skoru
107
Arctis 1 vs. Arctis 3 vs.
HyperX Cloud Stinger Core 7.1

Olumlu Olumsuz her yönden
CSGO ve PUBG ağırlıklı oyun oynayacağım
Mikrofon da önemli yayın açma olasılığılım da var :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi ama anlayan yok mu?

Hadi ama anlayan yok mu?

Arctis 1 bunlardan daha alt bir segment, öneri vermem pek doğru olmaz ama Arctis 1 i kullandığımdan tecrübemi aktarabilirim, Oyunlar da ses kasma konusunda fazlasıyla yeterli, örneğin Black Squad gibi ses kasması zor bir oyunda (Sesin ne taraftan geldiğini anlamak çok zor oluyor) Rampage kulaklık ile nereden geldiğini anlayamıyordum milletin Arctis 1 ile artık net şekil de anlıyorum, Rahatlık konusunda fazlasıyla rahat, mikrofonu tak çıkar ve kaliteli tok bir sesi var, kulaklığın ses kalitesi yeterli.

Artctis'lerde 7.1 varmı bilmiyorum ama, CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynayacağınız için 7.1 size çok yardım edecektir. O yüzden
HyperX Cloud Stinger Core 7.1 öneririm.

Arctis 1 bunlardan daha alt bir segment, öneri vermem pek doğru olmaz ama Arctis 1 i kullandığımdan tecrübemi aktarabilirim, Oyunlar da ses kasma konusunda fazlasıyla yeterli, örneğin Black Squad gibi ses kasması zor bir oyunda (Sesin ne taraftan geldiğini anlamak çok zor oluyor) Rampage kulaklık ile nereden geldiğini anlayamıyordum milletin Arctis 1 ile artık net şekil de anlıyorum, Rahatlık konusunda fazlasıyla rahat, mikrofonu tak çıkar ve kaliteli tok bir sesi var, kulaklığın ses kalitesi yeterli.
arctis 1 de 7.1 var mı?

adamın direkt sağ değilde sağ üst sağ alt gibi anlamam lazım çünkü PUBG oynayacağım

arctis 1 ' de var mı bu?
7.1 olan HyperX'i alabilirsiniz.

sende bir karar ver onu al bunu al neden alıyım bana sebep göster lütfen :)
Arctis 3'de 7.1 olduğunu bilmiyordum, ayırca Arctis 3 daha güzel görünüyor, yazılımı daha detaylı rahatça kullanabileceğiniz bir kulaklık.

Arctis 3'de 7.1 olduğunu bilmiyordum, ayırca Arctis 3 daha güzel görünüyor, yazılımı daha detaylı rahatça kullanabileceğiniz bir kulaklık.
İki kulaklığın'da ses ve mikrofon testlerini izlerseniz kararınız kesinleşecektir.

İki kulaklığın'da ses ve mikrofon testlerini izlerseniz kararınız kesinleşecektir.
80+ Bronze Hayırlı olsun. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,921
Üyeler
184,077
Son üye
looks
Geri