Neler Yeni

Yardım Hangisi Daha İyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Hamza Yasir ALBAYRAK
Arctis 1 vs. Arctis 3 vs.
HyperX Cloud Stinger Core 7.1

Olumlu Olumsuz her yönden
CSGO ve PUBG ağırlıklı oyun oynayacağım
Mikrofon da önemli yayın açma olasılığılım da var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi ama anlayan yok mu?

Hadi ama anlayan yok mu?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arctis 1 bunlardan daha alt bir segment, öneri vermem pek doğru olmaz ama Arctis 1 i kullandığımdan tecrübemi aktarabilirim, Oyunlar da ses kasma konusunda fazlasıyla yeterli, örneğin Black Squad gibi ses kasması zor bir oyunda (Sesin ne taraftan geldiğini anlamak çok zor oluyor) Rampage kulaklık ile nereden geldiğini anlayamıyordum milletin Arctis 1 ile artık net şekil de anlıyorum, Rahatlık konusunda fazlasıyla rahat, mikrofonu tak çıkar ve kaliteli tok bir sesi var, kulaklığın ses kalitesi yeterli.

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Artctis'lerde 7.1 varmı bilmiyorum ama, CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynayacağınız için 7.1 size çok yardım edecektir. O yüzden
HyperX Cloud Stinger Core 7.1 öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Hamza Yasir ALBAYRAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis 1 bunlardan daha alt bir segment, öneri vermem pek doğru olmaz ama Arctis 1 i kullandığımdan tecrübemi aktarabilirim, Oyunlar da ses kasma konusunda fazlasıyla yeterli, örneğin Black Squad gibi ses kasması zor bir oyunda (Sesin ne taraftan geldiğini anlamak çok zor oluyor) Rampage kulaklık ile nereden geldiğini anlayamıyordum milletin Arctis 1 ile artık net şekil de anlıyorum, Rahatlık konusunda fazlasıyla rahat, mikrofonu tak çıkar ve kaliteli tok bir sesi var, kulaklığın ses kalitesi yeterli.
arctis 1 de 7.1 var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Hamza Yasir ALBAYRAK
Sanırım hayır, hiç dikkat etmedim.
adamın direkt sağ değilde sağ üst sağ alt gibi anlamam lazım çünkü pubg oynayacağım

arctis 1 ' de var mı bu?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
adamın direkt sağ değilde sağ üst sağ alt gibi anlamam lazım çünkü PUBG oynayacağım

arctis 1 ' de var mı bu?
7.1 olan HyperX'i alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Hamza Yasir ALBAYRAK
arctis 3 de 7,1 yani çok kararsızım

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
sende bir karar ver onu al bunu al neden alıyım bana sebep göster lütfen :)
Arctis 3'de 7.1 olduğunu bilmiyordum, ayırca Arctis 3 daha güzel görünüyor, yazılımı daha detaylı rahatça kullanabileceğiniz bir kulaklık.

Arctis 3'de 7.1 olduğunu bilmiyordum, ayırca Arctis 3 daha güzel görünüyor, yazılımı daha detaylı rahatça kullanabileceğiniz bir kulaklık.
İki kulaklığın'da ses ve mikrofon testlerini izlerseniz kararınız kesinleşecektir.

İki kulaklığın'da ses ve mikrofon testlerini izlerseniz kararınız kesinleşecektir.
80+ Bronze Hayırlı olsun. :D

Top Bottom