Hangisi Daha Mantıklı Bir Karar Olur?

Reaksiyon skoru
41
tahmini olarak söylenene göre bu yıl yks 2025 zor bir sınavdı yks 2024ten daha zor tyt anlamında en zor sınav ayt kısmı ise zor bir sınavdı buan bağlı olarak tahmini olarak sıralamalar 2021 benzeri yada şuanki netlerimize tyt de 5 ayt de ise sayısal için 1 eşit ağırlık için 2 net ekleyerek yks 2024 verilerine göre hesaplayınca çıkan sonuç oluyor bir eşit ağırlık öğrencisi olarak ogm materyalin kendi yks puan sıralama kısmını kullanarak yani mebin kendi programını kullanarak hesap yaptığımda kırık obp dezavantajı ile yaklaşık 111.200-111.300 gibi bir sıralama geliyor bu sıralamaya sizce karadeniz teknik üniversitesi ybs mi yada bandırma 17 eylül üniversitesi ybs mi yoksa marmara üni iktisat mı daha mantıklı bir tercih olmuş olur acaba?

peki neden bandırma ybs hocam tabii ki benimde gönlüm ybs ancak karadeniz tekniğe göre nesi daha iyi acaba?
Hocam şahsi meseleden marmara seçmem asla,karadeniz bölgesi eğitim kaliteli fakat şartları ve gidip gelmesi çok zor Balıkesir ise her yere yakın ve gene oranın da kalitesi iyi

Hocam şahsi meseleden marmara seçmem asla,karadeniz bölgesi eğitim kaliteli fakat şartları ve gidip gelmesi çok zor Balıkesir ise her yere yakın ve gene oranın da kalitesi iyi
peki kral sen bu sene girdin mi sınava nasıldı sence genel olarak zorluk derecesi olarak 2021 ile aynı olarak görülen bir sene ve balıkesir nasıl bir şehir bilgin varsa üni nasıl eğitim olarak

peki kral sen bu sene girdin mi sınava nasıldı sence genel olarak zorluk derecesi olarak 2021 ile aynı olarak görülen bir sene ve balıkesir nasıl bir şehir bilgin varsa üni nasıl eğitim olarak
24de girdim EA ve SAY batırdım 26 da gene denicem zorluk olarak 24<25<21 diyebilirim 25 e daha bakmadım ama sorularına şehir düzgün okunur aktivite var tatil yeri sayılır patronun oğlu orada reklamcılık okuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,809
Üyeler
189,328
Son üye
yoklama
Geri