3060 sistemmi sadece ekran kartımı?Arkadaşlar yazın işe girmeyi planlıyorum. Kazandığım parayla da ikisinden birini alacağım hangisi daha mantıklı olur sizce?
ekran kartı. İmzadaki sistemi yenileme aşamasındayım şuan ve çok fazla hikayeli oyun oynama isteğim olduğu için yüksek bir ekran kartı almak istiyorum3060 sistemmi sadece ekran kartımı?
işlemci de yenilencek hocam zaten r5 3600 e geçeceğim, elimdeki sistem çok kötü ölü fiyata satmaktansa yenileyip kendim kullanmak istiyorumkral imzadaki sistemi yenilemek yerine satıp ikinci elden sistem toplamak daha mantıklı bence o işlemciye 3060 çok olmaz mı
aşşağı yukarı her parçanın değişmesi gerekiyor 3060+r5 3600 için ramler ddr3 kurtarmıyor anakart am4 değil kurtarmıyor 450W 3060ı kurtarmıyor 250 gb ssd artık nekadar kurtarırsa ondan dolayı herşeyi satıp 3060 sistem toplamak daha mantıklı gibiişlemci de yenilencek hocam zaten r5 3600 e geçeceğim, elimdeki sistem çok kötü ölü fiyata satmaktansa yenileyip kendim kullanmak istiyorum
ya arkadaşlar neden anlamıyosunuz elimde b450 ve kingston beast 16x1 ram var zaten. Gerisini de yakın zamanda alacağım yeter mi yetmez mi değil bileşen önerin bana lütfen. Önceki mesajda dediğim gibi hem yeni sistem alacak param yok hemde bu sistemi ölü fiyattan vermek istemiyorum.aşşağı yukarı her parçanın değişmesi gerekiyor 3060+r5 3600 için ramler ddr3 kurtarmıyor anakart am4 değil kurtarmıyor 450W 3060ı kurtarmıyor 250 gb ssd artık nekadar kurtarırsa ondan dolayı herşeyi satıp 3060 sistem toplamak daha mantıklı gibi
yazmadın ki elinde b450 ve ram olduğunu onun dışında sana bağlı oyun oynarım diyorsan oyuna verecek param veya aile paylaşımı arkadaşımdan oynarım diyorsan ps5 yok ben bazen youtubede gezerim bazen metin yazarım bazen cs oynarım diyorsan pc daha mantıklıya arkadaşlar neden anlamıyosunuz elimde b450 ve kingston beast 16x1 ram var zaten. Gerisini de yakın zamanda alacağım yeter mi yetmez mi değil bileşen önerin bana lütfen. Önceki mesajda dediğim gibi hem yeni sistem alacak param yok hemde bu sistemi ölü fiyattan vermek istemiyorum.
yazmadın ki elinde b450 ve ram olduğunu onun dışında sana bağlı oyun oynarım diyorsan oyuna verecek param veya aile paylaşımı arkadaşımdan oynarım diyorsan ps5 yok ben bazen youtubede gezerim bazen metin yazarım bazen cs oynarım diyorsan pc daha mantıklı
O kasayı yükseltmekle uğraşsan çok para gider verdiğin parayı fps olarak alamazsın. O yüzden ps5 al. Fakat evde televizyon varsa al ps5'i de.
Peki o zaman işlemcim aşırı kötü olduğu için onu 3600 yapıyorum, ekran kartı almıyorum ve mümkünse ps5 alıyorum.sistemin baya eskide kalmış tamamını değiştirmeyeceksen kesinlikle ps5 düşünmeye gerek bile yok elindeki sisteme 3060 taksanda ps5 gücüne erişemiceksin çünkü
ps5 ile sadece oyun oynabilirsin ama pc de öyle değil. Ve ps5 de oyunlar çok pahalı pc de crack de oynayabilirsin en düşük ps5 20k civarı o paraya 4060 + 5600 yada 12400f sistemli bir şey alabilirsin.Arkadaşlar yazın işe girmeyi planlıyorum. Kazandığım parayla da ikisinden birini alacağım hangisi daha mantıklı olur sizce?
öncelikle söyleyeyim, ister pc dizeyim ister ps5 alayım crack oyun oynamayacağım. Fiyat konusuna gelince de ps5 fiyatına aynı güçte pc dizmek zor ayrıca bana yetecek güçte bir bilgisayarım olduğu için ps5 e daha sıcak bakıyorum fakat yine de pahalı geliyor. İşin sonunda ps4 alacağım gibi duruyorps5 ile sadece oyun oynabilirsin ama pc de öyle değil. Ve ps5 de oyunlar çok pahalı pc de crack de oynayabilirsin en düşük ps5 20k civarı o paraya 4060 + 5600 yada 12400f sistemli bir şey alabilirsin.