Neler Yeni

Hangisi mouse daha iyi? Razer Mamba Elite mi, Asus Rog Gladius II Core mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Yusuf Ateş
Bayram indiriminde mouse almayı düşünüyorum. 2 model arasında kaldım belki de mantıksız bi çelişkiye düştüm bilemiyorum.
Sizce Razer Mamba Elite (kablolu) mu seçmeliyim
Asus ROG Gladius II Core mu seçmeliyim?

*Not: İki mouse da büyük denebilecek bir indirime girmiş, zengin olduğumdan değil :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,608
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Mamba Elite'in sensörü daha iyi. Ama Mamba Elite'in mouse3 tuşunda bir sorun var, mouse3'e basınca scroll da atıyor, tek eksi yanı o. Onun yerine Deathadder V2 veya Viper öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Yusuf Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mamba Elite'in sensörü daha iyi. Ama Mamba Elite'in mouse3 tuşunda bir sorun var, mouse3'e basınca scroll da atıyor, tek eksi yanı o. Onun yerine Deathadder V2 veya Viper öneririm.
Mouse3 tuşu scroll e basmak mı oluyor, bir de viper ve deathadder mamba nın yerini tutar mı, kusura bakmayın ilk defa razer bakıyorum?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,608
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Mouse3 tuşu scroll e basmak mı oluyor,
Hayır. Mouse3 tuşu dediğim scroll'a sert basınca bastığın tuş. Ona basınca kendi kendine scroll da atıyor. CSGO oynarken aşağı scroll'a zıplamayı atamıştım, scroll tuşuna basınca scroll da atıyor zıplamış oluyorum :D.
bir de viper ve deathadder mamba nın yerini tutar mı,
Sensörleri aynı zaten, gerisi görünüş. Viper ve Deathadder V2'nin switchleri optik bu arada. Elinin boyutuna göre bu ikisinden birini al. Elinin boyutları nedir?

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Hayır. Mouse3 tuşu dediğim scroll'a sert basınca bastığın tuş. Ona basınca kendi kendine scroll da atıyor. CSGO oynarken aşağı scroll'a zıplamayı atamıştım, scroll tuşuna basınca scroll da atıyor zıplamış oluyorum :D.

Sensörleri aynı zaten, gerisi görünüş. Viper ve Deathadder V2'nin switchleri optik bu arada. Elinin boyutuna göre bu ikisinden birini al. Elinin boyutları nedir?
Hocam yaklaşık 2 gündür Viper kullanıyorum çok memnunum...

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Yusuf Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Elimin boyutlarını ölçü olarak bilmiyorum da küçük tarz mouseları pek kullanamıyorum. Daha çok büyük mouselara yatkın elim :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,762
Üyeler
159,214
Son üye
azizyesilbas
Top Bottom