- Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstte yazmışsınız pardonBabamda s22 var 1,5 yıldır hiç karşılaşmadım ghostingle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin cihaz hangisi hocam
Üstte yazmışsınız pardonBabamda s22 var 1,5 yıldır hiç karşılaşmadım ghostingle
Düz s22Babamda s22 var 1,5 yıldır hiç karşılaşmadım ghostingle
s22Hocam elimde 20k civarı para var ,telefon almak istiyorum s22 ile s21 Fe arasında kaldım ya s22 alıcam yada s21 fe alıp yanında da güzel bir JBL kulaklık alacam hangisi sizce ?
Zahmet olmazsa atarmısınız sanırım sorun sadece sizin cihazda varVideo atarım da belli olur mu olmaz mı bilmiyorum
babamdada s22 var hiçbir sorunu yok yağ gibi telefonben de ilk defa sizden duyuyorum. Kendi cihazımda da yok kronik olduğunu düşünmüyorum
Bataryası hariç ben de katılıyorum çok memnunumbabamdada s22 var hiçbir sorunu yok yağ gibi telefon
S21 de kullandımZahmet olmazsa atarmısınız sanırım sorun sadece sizin cihazda var
S21 i bilmiyorum ama s20 fe de deli gibi ghosting sorunu varGhosting sorunları var
Çok kararsız kaldım ya, Hasan bey hangi oyunları oynuyorsunuz ve yoğun kullanımda kaç saat gidiyor şarj?Bataryası hariç ben de katılıyorum çok memnunum
Oyun için kullanmıyorum ben oyun için kullanacaksanız pişman olabilirsinizÇok kararsız kaldım ya, Hasan bey hangi oyunları oynuyorsunuz ve yoğun kullanımda kaç saat gidiyor şarj?
Ama oyun oynarken evde veya prizde olacaksanız yeni bir özellik geldi son güncellemedeÇok kararsız kaldım ya, Hasan bey hangi oyunları oynuyorsunuz ve yoğun kullanımda kaç saat gidiyor şarj?
hocam aslında mp önermli değil içinde hangi kamera sensörü oldugu önemli s21 fe alın derim onunda kamerası çok iyiKamera farkı çok mu fazla hocam birde işlemci farkı gözle görülür derecedemi ?