Neler Yeni

Hangisini alim 7900 gre nitro vs pure

aliksCo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ihsan çoban
https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,631327875.html
Bu 2 ekran karti arasinda kaldim birde xft gibi bir marka var bilmedigim icin onu esgeçtim. Farklariyla birliktr hangisini almam gerekir söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Arda doğan
Normalde en ucuz olan hangisiyse ona yönelmenizi öneririz ama burada biri beyaz biri siyah seçim size kalmış nitro model ile normal arasında pek fark yok taş çatlasın 5-10fps koyar

aliksCo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ihsan çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütce renk veya marka sorunum yada takintim yok ne aldıgımi bilmek isterim farklari ne hangisi iyi? Birde diger markaları önerirmisin? Gigabayte xfx gibi bir marka var bide
Normalde en ucuz olan hangisiyse ona yönelmenizi öneririz ama burada biri beyaz biri siyah seçim size kalmış nitro model ile normal arasında pek fark yok taş çatlasın 5-10fps koyar

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Arda doğan
Bütce renk veya marka sorunum yada takintim yok ne aldıgımi bilmek isterim farklari ne hangisi iyi? Birde diger markaları önerirmisin? Gigabayte xfx gibi bir marka var bide
Xfx ve gigabyte güzel marka şüphesiz alabilirsiniz ama.xfx'de swift model almayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,925
Üyeler
164,582
Son üye
ShadowReal
Top Bottom