Seviyorum vallaseviyor ahmet hocam 7900gresini ama 27.5kya çıkarsa 7900xt daha iyi
hocam hangi parcaları kullandınız acaba7900xtli 48k oluyor greli 40 oluyor
7500 f darbıgaz yapmaz degilmi hocam bide 48 degil 52k yapıyor 7900xt oluncabu sistemde ekran kartını 7900xt yapabilirsin 48kya
Tam tersi şekilde atmışsın Nitro+ Üst seviye Sapphirenin tepe seviye modellerifighter giriş seviye soğutmaya sahip ısınmayan bir kart ama önermem net bütçen nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer gücün yeterse https://www.hepsiburada.com/sapphir...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.74.3 bu daha iyi
devrik olduğundan cümle anlayamadım ben fighter giriş seviye dedim nitro + daha kaliteli dedimTam tersi şekilde atmışsın Nitro+ Üst seviye Sapphirenin tepe seviye modelleri
Pulse ile Nitro+ a kıyasla daha giriş seviyesi kalıyor
Powercolor tarafındada En giriş Fighter Sonra HellHound En tepe seviye olarakta Red Devil geliyor
Kankacım Yukarıda adam Nitro+ atmış sen adama Pulse atmışsın bende dedimki Nitro+ > Pulse olarak gidiyor.devrik olduğundan cümle anlayamadım ben fighter giriş seviye dedim nitro + daha kaliteli dedim
kankam benim attığım model 7900xt yalnız gre değilKankacım Yukarıda adam Nitro+ atmış sen adama Pulse atmışsın bende dedimki Nitro+ > Pulse olarak gidiyor.
Powercolor tarafı içinde Red Devil>HellHound>Fighter dedim.
PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 7900 GRE Fighter 16G-F/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 21.442,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com