Neler Yeni

Öneri Hangisini Almalıyım ? ID-Cooling SE234 vs DarkFlash DC-240

Ysuflix

80+ Gold
SE 234 1300TL ye falan gelecekse direkt onu al geç o zaman. Şuan pahalı olduğu için genelde alt modellerini öneriyorlar ama çok iyi o model 😀

Sıvı soğutmayı 3K bandına çıkmadıkça önermem şahsen. Bu fiyattakiler fazla giriş seviyesi kalıyor.
ondan da uyguna geliyor hocam :) fantezi istiyorum farklılık istiyorum o yüzden sıvı soğutma istiyorum bütçemde rahat şuan ama babam karşı çıkıyor aklımı çeliyor bilmiyorum valla çok aradayım şuan :D

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
SE 234 1300TL ye falan gelecekse direkt onu al geç o zaman. Şuan pahalı olduğu için genelde alt modellerini öneriyorlar ama çok iyi o model 😀

Sıvı soğutmayı 3K bandına çıkmadıkça önermem şahsen. Bu fiyattakiler fazla giriş seviyesi kalıyor.
Aynen oyle en ucuz ve guzel olan bi deepcool model bir sivi sogutma vardi fiyatina gore baya iyidi model aklima gelmedi 2700 civariydi sanirim ama bence de 234 tercih edin zaten baya uyguna geliyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ondan da uyguna geliyor hocam :) fantezi istiyorum farklılık istiyorum o yüzden sıvı soğutma istiyorum bütçemde rahat şuan ama babam karşı çıkıyor aklımı çeliyor bilmiyorum valla çok aradayım şuan :D
O fiyata SE 234 kaçmaz be 😀

Sıvı soğutma biraz riskli iş, pompası bozulur ömrü biter sıvı sızdırır vs dandik ürün almamak gerek. Hava soğutma en temizi bence en kötü ihtimalle fan bozulur.

Ysuflix

80+ Gold
O fiyata SE 234 kaçmaz be 😀

Sıvı soğutma biraz riskli iş, pompası bozulur ömrü biter sıvı sızdırır vs dandik ürün almamak gerek. Hava soğutma en temizi bence en kötü ihtimalle fan bozulur.
valla doğru dedin hocam. se234 getirip satıyorum zaten 2. el ilanlarımda var forumda. şuana kadar 4 adet sattım ettiğim karla 1 adet bedavaya gelmiş oluyor kendime alırsam bedava gibi oluyor yani. napsam bilemedim sıvı soğutma da çok istiyorum hevesim var. çok aradayım.

Top Bottom