Neler Yeni

Yardım DarkFlash Radiant 240 Sıvı Soğutma 1392 TL'ye alınır mı?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,511
İsim
Hacı

Ysuflix

80+ Gold
Ben de sıvı soğutma ile hava soğutma arasında kalmıştım. Sıvı soğutma daha estetik dursa da dayanıklılık ve ömür olarak hava soğutmanın çok gerisinde. Ayrıca aralarındaki sıcaklık farkı da çok değil. Bu yüzden kaliteli bir sıvı soğutma olmadıkça hava soğutma tercih etmek daha mantıklı.
Yakın zamanda ben de soğutucu almayı düşünüyorum. İnternette ID-Cooling SE-234-XT modelinin Casper imzalı olanını gördüm ama içinde sadece İntel işlemciler için ayaklar varmış. Bende AMD işlemci olduğundan o parçayı ayriyeten bulmam lazım. ARGB takıntım olduğundan SE-234-XT modeli çok hoşuma gitti. Eğer bulabilirsem bundan almayı düşünüyorum.
o casper yazan 234leri ben satıyorum hocam zaten bende kendime almakla sıvı soğutma ile arasında kaldım konu açmak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

SE 234 alabiliyorsanız hiç düşünmeden alıp geçin :)
peki hocam sağolasın muhtemelen se234 alıcam ama sıvı soğutmayı düşünmüyor değilim hala ama ağırlık se234'te

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,511
İsim
Hacı
o casper yazan 234leri ben satıyorum hocam zaten bende kendime almakla sıvı soğutma ile arasında kaldım konu açmak istedim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki hocam sağolasın muhtemelen se234 alıcam ama sıvı soğutmayı düşünmüyor değilim hala ama ağırlık se234'te
Sistemi riske atma patlar çatlar uğraştığına değmez.

Ysuflix

80+ Gold
Sistemi riske atma patlar çatlar uğraştığına değmez.
darkflash'ın patlayıp çatlicak bi marka olduğunu sanmıyorum ama teşekkürler yine de biraz daha araştırıcam radiant 240'ı

burakatan

80+
darkflash'ın patlayıp çatlicak bi marka olduğunu sanmıyorum ama teşekkürler yine de biraz daha araştırıcam radiant 240'ı
Twister olanı çok güzel duruyor ama radiantın işlemci kapağındaki desen çok kötü duruyor bana göre. Estetiklik dışında kafam rahat olsun derseniz risk almayıp hava soğutmadan devam edin derim. Eğer ben böyle tamir-tadilattan anlarım, bakımını yaparım. Yarın öbür gün bozulursa uğraşır hallederim diyorsanız alın derim. Montajını doğru yaptığınız takdirde sızdırma, borunun patlaması, kaçırması gibi durumlar yaşayacağınız düşünmüyorum.

Ysuflix

80+ Gold
Twister olanı çok güzel duruyor ama radiantın işlemci kapağındaki desen çok kötü duruyor bana göre. Estetiklik dışında kafam rahat olsun derseniz risk almayıp hava soğutmadan devam edin derim. Eğer ben böyle tamir-tadilattan anlarım, bakımını yaparım. Yarın öbür gün bozulursa uğraşır hallederim diyorsanız alın derim. Montajını doğru yaptığınız takdirde sızdırma, borunun patlaması, kaçırması gibi durumlar yaşayacağınız düşünmüyorum.
elim yatkın işimden dolayı. uğraşırım ama 2 yıl garantisi de var zaten. çok sorun olucağını sanmıyorum bende.

şöyle detaylı bi araştırma buldum testleri de beğendim ürünü de beğendim açıkçası fiyatına göre iyi. ama hala aradayım. bu akşam kararımı vericem muhtemelen bakalım.

Aykut D.

80+ Gold
yarım saatte 2 hit 1 cevap ne arkadaşlar şakamı bu? ben 2 forumda aynanda aktif olup bilgim olan her konuya yardım etmeye çalışıyoken neden ben konu açtığımda dönüş alamıyorum?

sağol hocam ama soğutma performansı daha iyi olmazmı
hocam forumun Aktif olmadığı zamanı şansa denk gelmişin

Ysuflix

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Merhaba bu ürün kupon+naysla beraber bana 1392 TL'ye geliyor. Alınır mı bu fiyata? Daha iyisi yok çünkü bu fiyatlarda.
5600x işlemciyi yük altında max 80 derece çalıştırıyor ortam sıcaklığı 30 derece Bizzat kullandığım ürün.

Ysuflix

80+ Gold
5600x işlemciyi yük altında max 80 derece çalıştırıyor ortam sıcaklığı 30 derece Bizzat kullandığım ürün.
malzeme kalitesinden, led kalitesinden, memnun musunuz? sesli mi çalışıyor? detay verebilir misiniz biraz youtubeda falan çok inceleme bulamadım.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
malzeme kalitesinden, led kalitesinden, memnun musunuz? sesli mi çalışıyor? detay verebilir misiniz biraz youtubeda falan çok inceleme bulamadım.
malzeme kalitesi bu fiyata iyi olmaz dostum zaten , giriş seviyesi gibi düşün olması gereken kalitede ses şiddeti soğutma performansına göre odaklı eğer fanları %100 de çalıştırırsan deli gibi ses çıkıyor kulaklık takarsan sorun yaşamazsın ama işlemcin 70 derecenin üstüne çıkmaz ses duymayayım dersen ozaman 85 derece max çıkar. otomatikte kalırsa tahminen ufak bir ses cızıltısı gelir bendeki gibi 80 dereceyi görürsün en tepe noktada. Detay olarak kesinlikle kaliteli bir Sıvı soğutmanın yanına yaklaşamaz o fiyatada zaten beklentim yüksek olmadığından takılmadım çok.

Ysuflix

80+ Gold
malzeme kalitesi bu fiyata iyi olmaz dostum zaten , giriş seviyesi gibi düşün olması gereken kalitede ses şiddeti soğutma performansına göre odaklı eğer fanları %100 de çalıştırırsan deli gibi ses çıkıyor kulaklık takarsan sorun yaşamazsın ama işlemcin 70 derecenin üstüne çıkmaz ses duymayayım dersen ozaman 85 derece max çıkar. otomatikte kalırsa tahminen ufak bir ses cızıltısı gelir bendeki gibi 80 dereceyi görürsün en tepe noktada. Detay olarak kesinlikle kaliteli bir Sıvı soğutmanın yanına yaklaşamaz o fiyatada zaten beklentim yüksek olmadığından takılmadım çok.
i3 12100f işlemcim o dereceleri asla görmem. detay için teşekkürler.

Top Bottom