hangisini almalıyım?

hocam kasım başından beri tuf a15 kullanıyorum öncelikle en az 8 gb ram kesin olarak eklemen gerekiyor.
Taşınabilirliği çok rahat çoğu zaman şarj aletini yanıma bile almıyorum günlük kullanımda 6-7 saat götürüyor.
sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

hocam kasım başından beri tuf a15 kullanıyorum öncelikle en az 8 gb ram kesin olarak eklemen gerekiyor.
Taşınabilirliği çok rahat çoğu zaman şarj aletini yanıma bile almıyorum günlük kullanımda 6-7 saat götürüyor.
sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

7735hs 4050 olan mı hocam kullandığınız
Günlük kullanım da çok iyi heralde ama oyunlarda ısındığında bahsediliyor o doğru mu

7735hs 4050 olan mı hocam kullandığınız
Günlük kullanım da çok iyi heralde ama oyunlarda ısındığında bahsediliyor o doğru mu
oyunlarda performans modunda ısınıyor. Turbo modunda 80 derecelerde geziyor ancak biraz fazla ses yapıyor 6000RPM'lere çıkıyor fan hızı.
Ancak ısındığında performans olarak bir kayıp daha yaşamadım.

oyunlarda performans modunda ısınıyor. Turbo modunda 80 derecelerde geziyor ancak biraz fazla ses yapıyor 6000RPM'lere çıkıyor fan hızı.
Ancak ısındığında performans olarak bir kayıp daha yaşamadım.
7640 lı yapsaydı bu modeli asus heralde yok satardı bu da kalite anlamında ilk sırada sayılır ama fiyatına göre

7640 lı yapsaydı bu modeli asus heralde yok satardı bu da kalite anlamında ilk sırada sayılır ama fiyatına göre
büyük ihtimal öyle olurdu. 7640 işlemcili HP Victus var bu fiyatlarda ona da bakabilirsin ancak ben HP lerin malzeme kalitesini beğenmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram eklemene gerek kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri