Neler Yeni

Öneri Hangisini önerirsiniz?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Arkadaş belki çok geziyor (yoksa neden laptop alsın ) ben çok gezsem 7k fazla verir dim
yav ben arkadaşa bir şey mi diyorum adam ofi için demiş zaten ben alma mı deidm ben almam dedim yani laptop markalarının bunlara 7k istemesi çok saçma yarabbi ya

Techno08

80+ Gold
Kesinlikle bunu tercih edin.

Sırf 8 gb ram var diye önyargılı ile yaklaşıyorlar. Monster ile MSI kalite olarak aynı kefeye bırakın aynı ortamda bulunmaları MSI'a bir hakaret. Ayrıca ram upgrade etmek de çok zor olmasa gerek. Alpha 15 kullaniyorum ve bunu çok rahat söyleyebiliyorum. Millet kullanmadan monster öneriyor hemen. Ayrıca hem ekran kartı hemde işlemci olarak monsterden daha performanslı şu anda alpha 15.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş belki çok geziyor (yoksa neden laptop alsın ) ben çok gezsem 7k fazla verir dim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunuda alabilirsin hem 1tb ssd si var

Bütçe artarsa Lenovo da iyidir çok kaliteli. Soğutması da çok başarılı bir model.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Sırf 8 gb ram var diye önyargılı ile yaklaşıyorlar. Monster ile MSI kalite olarak aynı kefeye bırakın aynı ortamda bulunmaları MSI'a bir hakaret. Ayrıca ram upgrade etmek de çok zor olmasa gerek. Alpha 15 kullaniyorum ve bunu çok rahat söyleyebiliyorum. Millet kullanmadan monster öneriyor hemen. Ayrıca hem ekran kartı hemde işlemci olarak monsterden daha performanslı şu anda alpha 15.
Ram upgrade'i zor değil evet. Hani kendin yapamasan da bir bilgisayarcıya yaptırabileceğin bir şey.

--> Tabi boş slot var ise.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
yav ben arkadaşa bir şey mi diyorum adam ofi için demiş zaten ben alma mı deidm ben almam dedim yani laptop markalarının bunlara 7k istemesi çok saçma yarabbi ya
Sana saçma gelebilir ama bence değil masaüstü sadece evde laptop çoğu yere gidebiliyor

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Monster

Techno08

80+ Gold
Bitmiştir aga o zaman, 10 yıl götürecek alet bu.

Teknoloji şans işi biraz ama evet öyle görünüyor. 5 aydır kullanıyorum ve şimdilik bir problem çıkarmadı. Monster gibi, kronik anakart ve ölü piksel sorunu yok en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom