- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla öyle ama zorunluluk sebebiyle yani yapabileceğimiz bir şey yoklaptop piyasasınuı bilmiyorum ama kazık piyasaymış onu anladım hayatta laptop almam yani bu çıkarımı yaptım
valla öyle ama zorunluluk sebebiyle yani yapabileceğimiz bir şey yoklaptop piyasasınuı bilmiyorum ama kazık piyasaymış onu anladım hayatta laptop almam yani bu çıkarımı yaptım
bir sistemi daha küçük yapmak için daha fazla emek gerekiyor o da fiyata yansıyor.soğutmada 2 tane fazla bakır boru atıyo diye bunu yapamaz gpu cpu fiyatı masasüstünde de aynı bunda da eşit fiyata satıyo markalar
Kanka 8gb ram var bu bilgisayarda bu mu iyi ?İkisi de değil.
Pil süresi ve kaliteden monster sınıfta kalıyor zaten. Monsterin uzun vadede sorun çıkarma olasılığı çok yüksek.
Kanka 8gb ram var bu bilgisayarda bu mu iyi ?
Nasıl ram önemli değil ya Ryzen işlemcilerde ram çok önemlidir o bilgisayara 13k para verilmez Bakıyorsun ekran kartı iyiyse bilgisayar iydir oh süperher şey ramden ibaret değil. Ekran kartı rtx 2060 ile kafa kafaya hatta bazı yerlerde daha performanslı. İşlemci ise monsterden daha iyi. Ayrıca monster kalitesiz bir marka ( neden ucuz sanıyorsun) ileride problem çıkarma olasılığı çok yüksek. Monster al diyenlere bakma belli ki kullanmamışlar ama ben kullandım. Ve sana tek bir tavsiye vereceğim " uzak dur" ayrıca ben şu anda MSI alpha 15 a3dd kullanıyorum ve çok memnunum.
Sizce hangisi? Pil süresi ve uzun ömür dikkat ettiğim özellikler. Aradaki fiyat farkını da dikkate alırsanız sevinirim.
MSİ: https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...-bilgisayar-p-HBV00000UWWE5?magaza=Techburada
Monster: https://www.hepsiburada.com/monster...isayar-p-HBV00000TXO7G?magaza=MONSTERNOTEBOOK
Nasıl ram önemli değil ya Ryzen işlemcilerde ram çok önemlidir o bilgisayara 13k para verilmez Bakıyorsun ekran kartı iyiyse bilgisayar iydir oh süper
Kanka önerdiğin laptopun monster laptoptan farkı neBütçeniz bir tık çıkara bunu öneririm .Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.urun.n11.com
Dostum kazıkla alakası yok rtx 2060 heryerde kullanabiliyorsun sen ise tahmini sadece evde kullanacaksınlaptop piyasasınuı bilmiyorum ama kazık piyasaymış onu anladım hayatta laptop almam yani bu çıkarımı yaptım
2 yıl sonra hep mavi ekran almama garantisi veriyorum ve monster gibi kısa ömürlü değilKanka önerdiğin laptopun monster laptoptan farkı ne
kardeşim sana bir şey sorcam biliyor musun laptopun içeriğinde masaüstünden farklı olarak yalnızca yer küçük olduğu için gpu lar fansız gpu olarka kulllanıyorlar buna da bronz borularla çözüm bulmuşlar kaliteli bir laptoptan 4 tane kalın bakır boru geçiyor bir de içinde yalnızca bir batarya var be nsana 1 batarya ile 1 kilo bakır vercem desen sen 7k tl verir misin boş yapmaDostum mkaıkla alakas yok rtx 2060 heryerde kullanabiliyorsun sen ise tahmini sadece evde kullanacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 yıl sonra hep mavi ekran almam garantisi vriyorum ve monster gibi kısa ömüğrlü değil
Kesinlikle bunu tercih edin.İkisi de değil.
Pil süresi ve kaliteden monster sınıfta kalıyor zaten. Monsterin uzun vadede sorun çıkarma olasılığı çok yüksek.
Arkadaş belki çok geziyor (yoksa neden laptop alsın ) ben çok gezsem 7k fazla verir dimkardeşim sana bir şey sorcam biliyor musun laptopun içeriğinde masaüstünden farklı olarak yalnızca yer küçük olduğu için gpu lar fansız gpu olarka kulllanıyorlar buna da bronz borularla çözüm bulmuşlar kaliteli bir laptoptan 4 tane kalın bakır boru geçiyor bir de içinde yalnızca bir batarya var be nsana 1 batarya ile 1 kilo bakır vercem desen sen 7k TL verir misin boş yapma
Bunuda alabilirsin hem 1tb ssd si varhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-...81y80071tx-p-HBV000015YJPV?magaza=Hepsiburada
Eğer bütçe artarsa bu en mantıklı seçim olacaktır. Monster önermiyorum.