Neler Yeni

Hangisini seçen insanın oyun zevki daha iyidir.

Hangisini seçen insanın oyun zevki daha iyidir

• League Of Legends

• Dark Souls 3

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

KleJhar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
KleJhar
Bir düzeltme arkadaş benden önce lol çöptür dedi. Ben o yüzden onun oynadığı oyunlara çöp dedim. O iğneleme yaptığı için çöp demiş. Ama ben iğneleme yapmamışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada arkadaş lole elo sistemi ve rank sistemi kötü olduğu için çöp demiş. Derceli tek/çiftte kötü oynasanda şanslıysan ard arda win alıp rank atlayabilirmişsin.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Bir düzeltme arkadaş benden önce lol çöptür dedi. Ben o yüzden onun oynadığı oyunlara çöp dedim. O iğneleme yaptığı için çöp demiş. Ama ben iğneleme yapmamışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada arkadaş lole elo sistemi ve rank sistemi kötü olduğu için çöp demiş. Derceli tek/çiftte kötü oynasanda şanslıysan ard arda win alıp rank atlayabilirmişsin.
Loldeki rank sistemi eğer oyunun başından beri oynadığın bir hesap varsa ne kadar iyi oynarsan oyna rank atlaman çok zor çünkü kda yerin dibinde olacaktır. Dolayısıyla takımına kolu olan biri gelmesi için dua ediceksin. Yeni hesap açarsan kdanı 30 lvl e kadar belirleyeceksin ki bunun dışında oyun senin smurf hesap açtığını da anlıyor ip adresinden. Smurf hesap açmadan bir yere varamazsın böyle bir hesabın varsa(benim gibi kardeşine falan oynatıyorsan hesabı) yeni hesap açmanı tavsiye ederim.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Loldeki rank sistemi eğer oyunun başından beri oynadığın bir hesap varsa ne kadar iyi oynarsan oyna rank atlaman çok zor çünkü kda yerin dibinde olacaktır. Dolayısıyla takımına kolu olan biri gelmesi için dua ediceksin. Yeni hesap açarsan kdanı 30 lvl e kadar belirleyeceksin ki bunun dışında oyun senin smurf hesap açtığını da anlıyor ip adresinden. Smurf hesap açmadan bir yere varamazsın böyle bir hesabın varsa(benim gibi kardeşine falan oynatıyorsan hesabı) yeni hesap açmanı tavsiye ederim.
Oyundaki rank sistemini şöyle beğenmiyorum. Şansın vardır sen kötü oynuyosundur ama iyi takım denk geliyodur sürekli yükselirsin.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Lolcü bir arkadaşla iddiaya girdik dediki Souls-Borne tarzı oyunlar çöptür senin zevkin yok. Bende bunu söyleyen kişi lol oynuyor dedim oda dedi anket aç biyerde insanlar oylasın dedi. LÜTFEN İKİ OYUNDAN BİRİNİ BİLMİYORSANIZ OYLAMA YAPMAYIN.
Cs:go is best. Are you want VOTCA?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Oyundaki rank sistemini şöyle beğenmiyorum. Şansın vardır sen kötü oynuyosundur ama iyi takım denk geliyodur sürekli yükselirsin.
Çok doğru diyemem. Kötü oynarsan kaybetme ihtimalin muhtemeldir. Bahsettiğiniz "şans" tabii ki vardır ama gümüşten golda çıkarmaz.

Top Bottom