Neler Yeni

Hangisini seçen insanın oyun zevki daha iyidir.

Hangisini seçen insanın oyun zevki daha iyidir

• League Of Legends

• Dark Souls 3

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bence bu konular aşırı öznel yani biriniz dark souls 3 tarzı oyunları sever birileri lol gibi oyunları sever ama ne olursa olsun kimsenin zevkine çöp denmemesi gerekiyor. Lol oynayanlar zevksiz insalardır gibi laflar bana çok mantıksız geliyor . Ben lol de oynuyorum fps oyunu da yeri geldiğinde rpg de oynuyorum tbs de kim ne seviyorsa onu oynamalı şeye benziyor bu şu rapçiyi dinleyenler rapten anlıyorum demesinler gibi bir şey yav o adam onu dinlemekten hoşlanıyor belki bir saat sonra uzun hava dinleyecek kim bilir.

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Her lolcü aynı değil elbette fakat benim gözlemimle %95 i (çok lolcü tanıdığım var) lole laf ettirmiyor sanki oyun kusursuzmuş gibi konuşuyolar ve dünyada onun üstüne bir oyun tanımıyorlar.Küfürü atasözü gibi kullanıp kendi bildiklerinden başkasını okumuyorlar.
LoL'ün bir kusuru yok dostum zaten moba seven adamın cevabı tabi ki LoL veya Dota olucaktır. Fps seven cs vb. diyecektir saçma bir tartışma.

Lolcü bir arkadaşla iddiaya girdik dediki Souls-Borne tarzı oyunlar çöptür senin zevkin yok. Bende bunu oynayan kişi lol oynuyor dedim oda dedi anket aç biyerde insanlar oylasın dedi. LÜTFEN İKİ OYUNDAN BİRİNİ BİLMİYORSANIZ OYLAMA YAPMAYIN.
Arkadaşın büyük bir saygısızlık yapmış, hiçbir oyun çöp değildir belki ona souls oyunları hitap etmiyor olabilir ama bu onun souls oyunlarına çöp deme hakkını vermiyor.
Hangi oyun olursa olsun çöp demek saygısızlıktır, sonuçta her oyuna yapan yapımcının ya da firmanın emeği vardır

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Battle Royale kıyaslaması yapılsa hadi neyse bide biri hikayeli biri online aga

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
Lolcü bir arkadaşla iddiaya girdik dediki Souls-Borne tarzı oyunlar çöptür senin zevkin yok. Bende bunu oynayan kişi lol oynuyor dedim oda dedi anket aç biyerde insanlar oylasın dedi. LÜTFEN İKİ OYUNDAN BİRİNİ BİLMİYORSANIZ OYLAMA YAPMAYIN.
görüğüm en saçma karşılaştırma ağam ikiside çok ayrı oyunlar
ama yoruum şu lol csgo gibi oyunlar sabır istemeyen oyunlar oyna geç
dark souls türü gibi oyunlar gelişimli oluğu için sabretmek lazım oynarken bir kitle zorluğundan çok bu yüzden sevmiyor bu tarz oyunları
iki oyunda iyidir ama ilkinin tarafı biraz kanser ergen tayfa yoğunluk o yüzden 2.si derim ben

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ.

Battle Royale kıyaslaması yapılsa hadi neyse bide biri hikayeli biri online aga
Tartışmaya getirdim ben konuyu abicim arkadaşta çok diyor bunu zevkler ve renkler tartışılmaz diye ama lole laf edincede laf ettikçe ediyor.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Bu yazıyı Lol'de maç ararken yazıyorum, kaliteli ve oyun tarihinde adını duyurmayı başarmış olan single player oyunlar çok daha anlamlıdır LOL gibi oyunlardan. Evet zevk meselesi var ama bu bir gerçek.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
herkesin zevki farklıdır ama bence singleplayer kitlesi online gamerlara göre daha kaliteli oluyor.
Çok doğru. En iyi oyuncu singleplayer , macera oyunları oynamış ya da eski oyunları seven kişidir. Age of empires gibi. Ya da ne bileyim dungeons and dragons tarzı. Bu kişilerle nerede karşılaşırsanız karşılaşın hemen arkadaş olun bence :)

Şu riotun oyunundaki tek sıkıntı oyuncu kitlesi ,tek sıkıntı diyoruz ama bu oyundaki en büyük sıkıntılardan biri. Seni 5 pre oynamaya zorluyor.Onun dışında kendini dünyaya duyurmuş bir oyuna kimse laf edemez.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Çok doğru. En iyi oyuncu singleplayer , macera oyunları oynamış ya da eski oyunları seven kişidir. Age of empires gibi. Ya da ne bileyim dungeons and dragons tarzı. Bu kişilerle nerede karşılaşırsanız karşılaşın hemen arkadaş olun bence :)
Şu an denemediğim tek oyun tarzı var o da FPSMOBA olan tarz. Pek ilgimi çekmediği için oynamadım , FPS kategorisinde bi ara ciddi olmasada sırf espor olsun diye girdiğim bazı ağır dönemler vardı kafaya takmıştım. Lol de oynadım zamanında. Hikaye oyunlarınıda oynadım. Yani aşağı yukarı her tür hakkında bi fikir sahibiyim. Tabi ki de zevkler ve renkler meselesi fakat arkadaşın bu kadar iddialı olması bayağı bir sinirimi bozdu ve benden anket açmamı istedi.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Şu an denemediğim tek oyun tarzı var o da FPSMOBA olan tarz. Pek ilgimi çekmediği için oynamadım , FPS kategorisinde bi ara ciddi olmasada sırf espor olsun diye girdiğim bazı ağır dönemler vardı kafaya takmıştım. Lol de oynadım zamanında. Hikaye oyunlarınıda oynadım. Yani aşağı yukarı her tür hakkında bi fikir sahibiyim. Tabi ki de zevkler ve renkler meselesi fakat arkadaşın bu kadar iddialı olması bayağı bir sinirimi bozdu ve benden anket açmamı istedi.
Bence tüm tür oyunların hayatımızda yeri olmalı. Hangisi eksik olursa olsun bizi üzecektir. Eski oyunları deli gibi sevsen bile şu anda 2020 yılına kadar geldik ve inşallah daha da ilerleyecek. Eski oyuncu kitlesi azalmaya başlayacak. 20 yıl boyunca Dark souls 3 oynayamazsın.

Top Bottom