Öneri Hangisini tercih ederdiniz ?

Reaksiyon skoru
1,792

Motospeed ve xpg arasında kaldım ama motospeed orjinal mi diye kafamda soru var.Sizce hangisi ?

Bu gün İncehesap Gamign gecesi var, uyguna ürün bulabilirsen al. Onun dışında Redragon klavyelere bakabilirsin. Benim de nedense XPG'ye karşı zaafım var, o yüzden ben de onu öneririm ama benimkini oy saymayın.

Bu gün İncehesap Gamign gecesi var, uyguna ürün bulabilirsen al. Onun dışında Redragon klavyelere bakabilirsin. Benim de nedense XPG'ye karşı zaafım var, o yüzden ben de onu öneririm ama benimkini oy saymayın.
Xpg ve hyperx arasında kaldım motospeed biraz güzel gelmedi rengi filan yoksa alırdım rgb versiyonları baya pahalıydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

XPG hepsine tek atar benim gözümde.
Doğru güzelde ama sesi filan merak etim birde renk değiştiriyor mudur acaba mekanik midir çünkü çok bir detayı yok o konuda mekanik olup olmadığı filan ?

Son düzenleme:
Xpg ve hyperx arasında kaldım motospeed biraz güzel gelmedi rengi filan yoksa alırdım RGB versiyonları baya pahalıydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğru güzelde ama sesi filan merak etim birde renk değiştiriyor mudur acaba mekanik midir çünkü çok bir detayı yok o konuda mekanik olup olmadığı filan ?
Pardon başka klavyeyle karıştırdım.

Geri