Hangisini tercih etmeliyim?

Letra

80+
Reaksiyon skoru
2

ve

Hangisini almalıyım? Lenovo'ya daha yakınım gibi, ne diyorsunuz?

LOQ daha iyi.

İkisi de çok beğendiğim ve sıkça tavsiye ettiğim iki model.
Lenovo daha fiyat performans duruyor. Satıcının itopya olması soru işareti. Sağlam geldiği takdirde Lenovo Loq.
Ama diğer Victus modeli de 40k bandında vazgeçilmez bir model.

13. 14. Nesil işlemciler de sorun var diyorlar bende alacaktım ama bilgisayar tamircisi arkadaşımız 12. nesil üstüne yanaşma dedi dinledik geçen hafta 12.nesil loq aldık. Lenovo dan şaşma derim. hp teknik servisi berbat ötesi diyorlar onuda hesap etmek lazım paranla rezil olmamak adına.

13. 14. Nesil işlemciler de sorun var diyorlar bende alacaktım ama bilgisayar tamircisi arkadaşımız 12. nesil üstüne yanaşma dedi dinledik geçen hafta 12.nesil loq aldık. Lenovo dan şaşma derim.
Nerde o bilgisayar tamircisinin yeri?

Adres ver de yanlışlıkla gitmeyelim.

İkisi de çok beğendiğim ve sıkça tavsiye ettiğim iki model.
Lenovo daha fiyat performans duruyor. Satıcının itopya olması soru işareti. Sağlam geldiği takdirde Lenovo Loq.
Ama diğer Victus modeli de 40k bandında vazgeçilmez bir model.
Bu fiyatta %45 ntsc olan victusu önermeniz enteresan

Nerde o bilgisayar tamircisinin yeri?

Adres ver de yanlışlıkla gitmeyelim.
Kuru Sıkı yapma konuya araştır bak 13 ve 14 de yüksek voltaj sorunu olduğunu intel bile açıkladı düzeltme kodu yapmıslar düzelttilerse bile işlemciler daha cabuk bozulacak.

Kuru Sıkı yapma konuya araştır bak 13 ve 14 de yüksek voltaj sorunu olduğunu intel bile açıkladı düzeltme kodu yapmıslar düzelttilerse bile işlemciler daha cabuk bozulacak.
:) Basit bir watt limitleme ile çözülecek sorunu "13. ve 14. nesil intel işlemcilerde sorun var" diye lanse eden bilgisayarcıya gitmem ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,900
Üyeler
174,261
Son üye
Muhammetz
Geri