Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
aralarından hepsi gelse süperligte hangisi daha fazla katkı sağlar ?
Mandzukic gelmeyebilir irfan zaten süperligte Mesutaralarından hepsi gelse süperligte hangisi daha fazla katkı sağlar ?
galatasaray'a katkı işte dostumMandzukic gelmeyebilir irfan zaten süperligte Mesut
İş yapar onyekuruda geldi taylanla güzel olurlargalatasaray'a katkı işte dostum
ne alaka<--- Tamamen objektif bir şekilde söylüyorum...
Mesut Beşiktaşın şampiyonluğunu izlemeye geldi
İrfan Can, Galatasaray'a gelirse uzun süredir orta saha sıkıntısı çeken Galatasaray'a Allah'ın lutfü gibi bir şey oluraralarından hepsi gelse süperligte hangisi daha fazla katkı sağlar ?
Kaliniç olayına döndü kısacaMario Mandzukic ve menajeri bizi biraz oyalıyor gibi. Hatta gibi değil direkt öyle. Teklifimize sıcak baktıklarını söylüyorlar. Ama gelmiyorlar imza için. Bizde Galatasaray maçına kadar süre verdik. Mandzukic tarafından adım atılmazsa masadan kalkacağız.
Çünkü biz şampiyon olacağızne alaka
Yönetim akıllanmış ama bu sefer. Almak için varımızı yoğumuzu ortaya dökmüyoruz,seferber olmuyoruz artık. İşine gelirse hoşgeldi, işine gelmezse yolu açık olsun tavırlarındayız artık. Başka adaylara yöneliyoruz. İşte böyle yönetimin hastasıyımKaliniç olayına döndü kısaca
Doğru yapmışsnz kendini fazla büyük görecek yoksa (maçtan sonra alın la gol fln atar )Mario Mandzukic ve menajeri bizi biraz oyalıyor gibi. Hatta gibi değil direkt öyle. Teklifimize sıcak baktıklarını söylüyorlar. Ama gelmiyorlar imza için. Bizde Galatasaray maçına kadar süre verdik. Mandzukic tarafından adım atılmazsa masadan kalkacağız.