Ne bekliyorsun ki bunlar yorumlarda çöp olan sisteme bile sisteme bak uff keşke benim olsa hayalimdeki pc yazanlar olduğuna eminimarkadaşlar adama 1650s öneriom adam diyoki rx580 daha fazla fps verio daha iyi diyo 1650s 4gb kötü diyo adama diyom rx 580 e boşa para vercen adam takmıyo hala millete daha pahalı olan 580 i önerio tamam güzel kartta 1650s daha ucuz o varken alınmaz METEHAN benim dc deki bide bu sw ye nitro bastım yazık gerçekten yazık. burdan öneri almayın gidin adam akıllı donanım arşivi forumdan PC hocasından alın haqquşu severim ama dc si cahil dolu
Alıntıyı görüntüle
ya sdvtwqdgxbhwtgvd olm zaten şu an şoktayım haqquş hoşuma gidio ama dc siNe bekliyorsun ki bunlar yorumlarda çöp olan sisteme bile sisteme bak uff keşke benim olsa hayalimdeki PC yazanlar olduğuna eminim
haqqus değil hAqQuSarkadaşlar adama 1650s öneriom adam diyoki rx580 daha fazla fps verio daha iyi diyo 1650s 4gb kötü diyo adama diyom rx 580 e boşa para vercen adam takmıyo hala millete daha pahalı olan 580 i önerio tamam güzel kartta 1650s daha ucuz o varken alınmaz METEHAN benim dc deki bide bu sw ye nitro bastım yazık gerçekten yazık. burdan öneri almayın gidin adam akıllı donanım arşivi forumdan PC hocasından alın haqquşu severim ama dc si cahil dolu
Alıntıyı görüntüle
Bu iyidi işteahhh dostum bunu düşünemedim ben bi dur ordan öneri alam
nE hemen forumu terket!Adam haklı RX580 daha iyi
yani hocamAdam haklı RX580 daha iyi
mizah yapıo olm bide rx 580 armor serisiymiş yukarıya bak fotodaBu iyidi işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
nE hemen forumu terket!
Burada dolu var kiarkadaşlar adama 1650s öneriom adam diyoki rx580 daha fazla fps verio daha iyi diyo 1650s 4gb kötü diyo adama diyom rx 580 e boşa para vercen adam takmıyo hala millete daha pahalı olan 580 i önerio tamam güzel kartta 1650s daha ucuz o varken alınmaz METEHAN benim dc deki bide bu sw ye nitro bastım yazık gerçekten yazık. burdan öneri almayın gidin adam akıllı donanım arşivi forumdan PC hocasından alın haqquşu severim ama dc si cahil dolu
Alıntıyı görüntüle
Haqqus toplamıyor sistemi sadece montaj yapıyorHaqqus da cahil.
23K’ya 2070S sistem,
5K’ya SSD’siz sistem topluyor.
Ve Vatan çalışanı olduğu için topladığı sistemleri Vatan’dan toplaması zorunluymuş gibi bir düşünceyi benimsemiş.
Çöp bi sistemi öneriyorsa o toplamış sayılırHaqqus toplamıyor sistemi sadece montaj yapıyor