Ricardo Andrade Quaresma
80+ Bronze
Ortak olarak cevap verdimefendim beni neden eklediniz?
Ortak olarak cevap verdimefendim beni neden eklediniz?
anladım kusura bakmayın anlamadım daha demin iyi forumlarOrtak olarak cevap verdim
Direkt default everest olanı mı aldın, yoksa Deep Cool olanını mı? bi de Daha öncesinde hiç AMD ekran kartı kullanmadım da bi sorun oluyor mu?Dostum ben sistemi aldım 550w o kadar rahat çalıştırıyorki sadece ileriye dönük 600w+ al istersen tabii
PF 550 hangisi hocam? Bi de sizce FSP 700W yapmak mı, yoksa SSD'yi 1TB yapmak mı daha mantıklı?Yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalitesiz üzerindeki PF550 yap al.
Everest berbat patlar hemen.HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum. SSD'yi 1TB yaptım. Ekstra olarak PSU'yu FSP 700W yapmama gerek var mı? İleride yükseltme yapacağımı düşünmüyorum, bu sisteme bu PSU yeterli olur mu?
Deep Cool 550w yeterli olur mu?Everest berbat patlar hemen.
Evet.Deep Cool 550w yeterli olur mu?
SSD daha mantıklı deepcool olan iste 550 watt 500 lira farkaDirekt default everest olanı mı aldın, yoksa Deep Cool olanını mı? bi de Daha öncesinde hiç AMD ekran kartı kullanmadım da bi sorun oluyor mu?
PF 550 hangisi hocam? Bi de sizce FSP 700W yapmak mı, yoksa SSD'yi 1TB yapmak mı daha mantıklı?
Everest'e Alan evine ihanet eder hocam deep cool 550w aldım amd bende daha önce kullanmadım ama gerçekten güzelDirekt default everest olanı mı aldın, yoksa Deep Cool olanını mı? bi de Daha öncesinde hiç AMD ekran kartı kullanmadım da bi sorun oluyor mu?
PF 550 hangisi hocam? Bi de sizce FSP 700W yapmak mı, yoksa SSD'yi 1TB yapmak mı daha mantıklı?
Ben de deep cool 550w alıyorum hocam. İleride yükseltme yapmayacağım için yeterli olur diye düşünüyorum. AMD sürücüsünde sıkıntılar var söylemlerini falan duyuyordum, inşallah sorun olmaz. Bu arada kaç günde geldi?Everest'e Alan evine ihanet eder hocam deep cool 550w aldım amd bende daha önce kullanmadım ama gerçekten güzel
hocam ben 500 TL'ye kıyıpta express kurulumu seçtim 2 günde geldi hocamBen de deep cool 550w alıyorum hocam. İleride yükseltme yapmayacağım için yeterli olur diye düşünüyorum. AMD sürücüsünde sıkıntılar var söylemlerini falan duyuyordum, inşallah sorun olmaz. Bu arada kaç günde geldi?
seçmeyipte söyleyenlerin 2 aya kadaar uzadığını duydum bilmiyorumhocam ben 500 TL'ye kıyıpta express kurulumu seçtim 2 günde geldi hocam