Haqqus-gen XX sisteme 500W PSU yeterli olur mu?

Dostum ben sistemi aldım 550w o kadar rahat çalıştırıyorki sadece ileriye dönük 600w+ al istersen tabii
Direkt default everest olanı mı aldın, yoksa Deep Cool olanını mı? bi de Daha öncesinde hiç AMD ekran kartı kullanmadım da bi sorun oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeterli olur.

Kalitesiz üzerindeki PF550 yap al.
PF 550 hangisi hocam? Bi de sizce FSP 700W yapmak mı, yoksa SSD'yi 1TB yapmak mı daha mantıklı?

şu vrm ve mosfet yapısı rezalet asus prime anakartlar beni çok üzüyor ya.

Merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum. SSD'yi 1TB yaptım. Ekstra olarak PSU'yu FSP 700W yapmama gerek var mı? İleride yükseltme yapacağımı düşünmüyorum, bu sisteme bu PSU yeterli olur mu?
Everest berbat patlar hemen.

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Deep Cool 550w yeterli olur mu?
Evet.

Doğrusu everest c4.

Deep cool 550w de akım korumada var iyi bir psu yeter.

600 yapabilrsen ilerde değiştirebilirsin parça.

Direkt default everest olanı mı aldın, yoksa Deep Cool olanını mı? bi de Daha öncesinde hiç AMD ekran kartı kullanmadım da bi sorun oluyor mu?

PF 550 hangisi hocam? Bi de sizce FSP 700W yapmak mı, yoksa SSD'yi 1TB yapmak mı daha mantıklı?
SSD daha mantıklı deepcool olan iste 550 watt 500 lira farka

@_Keremkal Hocam siz gencergaming'in mağazasından mı aldınız? Daha öncesinde bu siteden hiçbir şey almadım da size kaç günde geldi?

Everest'e Alan evine ihanet eder hocam deep cool 550w aldım amd bende daha önce kullanmadım ama gerçekten güzel

Everest'e Alan evine ihanet eder hocam deep cool 550w aldım amd bende daha önce kullanmadım ama gerçekten güzel
Ben de deep cool 550w alıyorum hocam. İleride yükseltme yapmayacağım için yeterli olur diye düşünüyorum. AMD sürücüsünde sıkıntılar var söylemlerini falan duyuyordum, inşallah sorun olmaz. Bu arada kaç günde geldi?

Ben de deep cool 550w alıyorum hocam. İleride yükseltme yapmayacağım için yeterli olur diye düşünüyorum. AMD sürücüsünde sıkıntılar var söylemlerini falan duyuyordum, inşallah sorun olmaz. Bu arada kaç günde geldi?
hocam ben 500 TL'ye kıyıpta express kurulumu seçtim 2 günde geldi hocam

hocam ben 500 TL'ye kıyıpta express kurulumu seçtim 2 günde geldi hocam
seçmeyipte söyleyenlerin 2 aya kadaar uzadığını duydum bilmiyorum

üsttede sormuşsunuz görmedim kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,666
Üyeler