Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
sEn nAsıL hAqQuŞ aBiMe lAf eDeRsiN
Ekran kartını Galax 1650S yap bak bakalım oluyor mu?Ne? Gayet iyi sistem. Daha iyisini toplayabiliyor musun 4000 liraya?
vatansa toplayamaz amaaaaa vatan değilse 1650S koyarım o kasanın içineTamam, topla helal diyeyim. Vatan'da fiyat artmadan taksit avantajı da var ayrıca.
Yukarda sistem atılmış zaten hem HAAQUŞ gibi parçalar kullanılsa daha ucuza bile toplanır yukarda atılan sistemde hiç kalitesiz parça yokHocam 10100F ve 1650S'li sistem toplanabilir akakçeden bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun gibi :
Ha SSD 120GB. 240Gb yapılırsa 4200 olurEkran kartını Galax 1650S yap bak bakalım oluyor mu?
F/P Sistem Önerisi [1650 Superli]
Konu güncellenecektir ve fiyatları aşırı uçan veya stokları biten parçalar önerilerden kaldırılacaktır. *Fiyatı düşürmek amaçlı SSD 120GB Yaptım Evet arkadaşlar öneriyi tanıtmaya başlayalım ----------------- İşlemci: 729TL...donanimarsivi.com
120 GB SSD. Güncelliğini kaybetmiş bana şu an topla 1 tane sistem.Ekran kartını Galax 1650S yap bak bakalım oluyor mu?
F/P Sistem Önerisi [1650 Superli]
Konu güncellenecektir ve fiyatları aşırı uçan veya stokları biten parçalar önerilerden kaldırılacaktır. *Fiyatı düşürmek amaçlı SSD 120GB Yaptım Evet arkadaşlar öneriyi tanıtmaya başlayalım ----------------- İşlemci: 729TL...donanimarsivi.com
Hala güncel120 GB SSD. Güncelliğini kaybetmiş bana şu an topla 1 tane sistem.
Aynen tr deki herkes forza horizon oynamak için sistem topluyor aynen tek bir oyun oynamak gamerlık aynen.Moruk Forza Horizon 4 oynatır mı ? Oynatır. Tamamdır benim için
Yeni video çektiler bu videodan sonra: