Neler Yeni

HaQQuS'un Yeni Önerdiği İzoly Sistem Hk. Düşünceleriniz?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şimdi Haqqus abiye böyle diyoruzda.
Mesela sizin Youtube kanalınıza İzoly Sponsor olmak istese ve bu tarz sistemleri tanıtmanızı istese karşılığındada mutlu edecek kadar para verse
Kabul edermiydiniz ? Reddedermiydiniz?

Onurkotlutok05

80+ Gold
Mesela sizin Youtube kanalınıza İzoly Sponsor olmak istese ve bu tarz sistemleri tanıtmanızı istese karşılığındada mutlu edecek kadar para verse
5mn vermedikleri sürece hayır

Onurkotlutok05

80+ Gold
Söyle.bi düşününce aslında hayır millet o kadar para biriktirerek gelecek kanalıma bakacak bu iyi yapıyordu diye ben onların parasını çöpe artırmak için izolyden reklam almam

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam ben kabul etmezdim. Benim vicdanım el vermez. Tamam bu işten belki iyi para kazanıyor ama kendi iyiliği için takipçilerine böyle rezaler sistemler sunması saçma.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,740
İsim
Gtx 1090Tİ
Video burada. İlk kez İzoly adam akıllı bir sistem yapmış diyecektim. Ta ki PSU'nun 12V kanalından verdiği W'ı görene kadar.
Onu da şöyle bırakayım;
Videoda kullanılan PSU'dur. Alt yahut üst modeli değildir.
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar net orası tartışılır. Lakin buradan 400 küsür W verdiğini görebilirsiniz. Bu W değeri sistemi stok halde zor besler. Hele de sistemin içinde 10850K ve RTX 3070 varsa kıtı kıtına yeteceğini düşünüyorum. Sizin yorumlarınız neler?
22K xD

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
C4 değilde yani iyi bir psu değil zaten İzoly kendi sitesinde bile psu da herhanhi bir sertifika olduğu yazmıyor :D
1615964522847.png

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
22K xD
Aslında fiyat uygun geldi bana da biraz. Lakin sistemdeki bileşenler kaliteli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

C4 değilde yani iyi bir psu değil zaten İzoly kendi sitesinde bile psu da herhanhi bir sertifika olduğu yazmıyor :D
Alıntıyı görüntüle
24 aylık garanti süresinde 24 kere gider o zaman garantiye.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında fiyat uygun geldi bana da biraz. Lakin sistemdeki bileşenler kaliteli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 aylık garanti süresinde 24 kere gider o zaman garantiye.
Çoğu kişi bilmiyordu bu sertifika işini işte 12-13 yaşındaki çocukların "ışıklı" ultra gaming pc ihtiyacını karşılamak için güzel kandırmaca yapıyorlar

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Çoğu kişi bilmiyordu bu sertifika işini işte 12-13 yaşındaki çocukların "ışıklı" ultra gaming pc ihtiyacını karşılamak için güzel kandırmaca yapıyorlar
Yıl olmuş 2021, hala DDR3 sistem satıyor adamlar. İçindeki parçaların da ne olduğu belirsiz. İzoly M.2 SSD diyor. Kim bilir okuma yazma hızları ne çabuk düşüyordur, sağlığı ne çabuk düşüyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,228
Üyeler
165,492
Son üye
Yuryy
Top Bottom